Els Mossos d’Esquadra se situen a l'A-2 amb un radar mòbil

Els conductors es queixen de la situació del cotxe

El vídeo ens mostra com els Mossos d’Esquadra estan estacionats de forma indeguda amb un Seat Altea de color gris a un costat de la carretera duent a terme un control de velocitat. Aquestes imatges que ha penjat l'usuari de Twitter Quim Puigvert pertanyen a l’autovia A-2, a l’altura de la localitat de Franciac, en direcció Girona.

Tal com podem comprovar, el vehicle està situat entre l'asfalt i la sorra, com si es tractés d'un cotxe aturat per avaria. Si ens fixem detingudament, es veu una petita esfera negra a la part davantera del cotxe, que és el flaix del radar situat en un punt clau per poder fer la fotografia en bones condicions. Dins del vehicle hi ha un dispositiu que controla la velocitat dels conductors que passen pel seu costat.

Aprofitant que porten un cotxe camuflat, més d’un conductor ha acabat sancionat pels Mossos d’Esquadra per superar el límit de velocitat permès en aquesta via. Però aquest cop el control de velocitat s’està portant a terme en una via completament recta la qual no suposa cap perill, ja que no està en mal estat ni té corbes perilloses. Aquí s'obre el debat entre els conductors perquè molts d’ells pensen que en moments com aquest, els Mossos d’Esquadra no busquen la seguretat del conductor, sinó que volen recaptar diners a costa d’ells. Molts d’aquests conductors defensen que s’han de portar a terme controls de velocitat, però en llocs on siguin efectius i que puguin salvar vides. 


Comentaris

envia el comentari