IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els motius pels quals Alicia Keys ha deixat de maquillar-se

Les raons són increïbles

La cantant ha decidit deixar de maquillar-se per no perdre naturalitat. Foto: Alicia Keys

És força habitual sentir mares i ávies dient a les seves filles i nétes que "quant més tardis a maquillar-te per costum, millor". I és que, maquillar-se es converteix en un hàbit per als qui comencen perquè els ajuda a veure's millor. Tot i així, el maquillatge pot fer perdre la bellesa natural que cadascú té. Un fet que la cantant Alicia Keys ha demostrat.

Segons informa 'UPSOCL', la cantant de Nova York ha decidit no tornar-se a maquillar. La 'celebritie' declarava que "mai m'havia sentit així", "no vull cobrir-me més. Ni el meu rostre, ni la meva ment, ni la meva ànima, ni els meus pensaments, ni els meus somnis, ni els meus problemes. Res". I és que, segons la cantant de Girl on Fire, quan et maquilles "amagues una part de tu per tal d'encaixar en una fotografia que s'ha de veure perfecta".

L'estatunidenca ha decidit fer la sessió de fotos del seu últim single també sense maquillatge. Foto: Alicia Keys

Així, des que ha pres aquesta decisió, l'estatunidenca ja ha aparegut, fins i tot, en sessions de fotos sense maquillar. Una decisió que ha agradat molt al seu marit, i que la mateixa Alicia ha comentat que li agradaria que això és convertís en un fet revolucionari.

Una imatge d'Alicia Keys sense maquillar al seu Instagram. Foto: Alicia Keys


Comentaris

envia el comentari