IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els múltiples beneficis de les llavors de la síndria

Tenen propietats bones per al nostre organisme

Imatge d'arxiu. Foto: CatalunyaDiari.cat.

Moltes llavors ofereixen nombrosos beneficis per al nostre organisme. Les propietats es poden aconseguir infal·lible per aprofitar al màxim els seus nutrients. La forma més senzilla de consumir les llavors de sìndria és menjant la fruita, mastegant-les perquè els sucs gàstrics puguin agafar els beneficis. Contenen fibra vegetal, que millorarà el trànsit intestinal i reduirà el risc de patir estrenyiment i hemorroides. També tenen alts nivells de vitamines A, B i C i minerals tant ferro com magnesi. Això no obstant, l'estrella d'aquesta fruita és la citrul·lina.

La citrul·lina és un important aminoàcid que, segons es detalla a La Voz del Muro, posseïx un gran poder antioxidant que millorarà la nostra imatge i realitzarà l'envelliment prematur de la pell i els teixits. A més a més, és un regulador clau en el cicle de l'orina, afavoreix l'excepció de residus, millora la capacitat esportiva i redueix la fatiga muscular.

Es poden consumir també a través d'infusions i diluïdes en llet o suc. Per això, cal col·locar-les en una safata de forn i escalfar-les a 160 graus fins que s'eixuguin per complet. Després, cal triturar-les amb un morter per fer-les pols i guardar-les en un pot de vidre. D'aquesta manera, es poden consumir barrejades amb suc, llet o aigua.


Comentaris

envia el comentari