IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els negocis d'Iker Casillas i Sara Carbonero, en números vermells

L'empresa del porter, Ikerca SL, té un deute de 10.500.000 d'euros, mentre que la seva marca de roba 1K mostra un molt baix nivell de vendes

Iker Casillas podria arruïnar a Sara Carbonero pels seus deutes. | Cedida

Els negocis d'Iker Casillas i Sara Carbonero no estan anant gaire bé. Les vendes de l'empresa del porter, Ikerca SL, han caigut en picat des que Casillas va marxar del Reial Madrid. I és que després de mudar-se a Porto, on juga actualment el futbolista, l'empresa immobiliària va experimentar un notable declivi.

El 2015, la seva xifra de negocis es va reduir de 4.270.000 euros a 2.900.000 euros. A més, l'actiu corrent va passar de de 7.800.000 euros al 2014 a 5.200.000 euros el 2015. D'altra banda, segons informa Diario Gol, i segons les dades del Registre Mercantil, el deute que manté a llarg termini és alarmant: 10.500.000 euros.

Casillas compta amb una altra empresa, una marca de roba anomenada 1k, que s'encarrega de vendre productes de marxandatge del porter, que també mostra un baix nivell de vendes. Per la seva banda, la seva dona Sara Carbonero ha fracassat en el negoci tèxtil amb Slow Love SL, que es troba en números vermells i veu com cau Recuerdos de Sudáfrica SL. Així doncs, queda clar que la parella no està tenint gaire sort en el món empresarial.


Comentaris

envia el comentari