Els productors que hi ha darrere de les marques blanques de Lidl

La cadena alemanya s'ha fet molt famosa per la qualitat d'alguns dels seus productes propis

Les marques blanques cada vegada estan més de moda, sobretot per la seva fantàstica relació qualitat preu. En concret, fa un parell d'anys Lidl saltava a la fama per la qualitat de les seves cremes hidratants. L'OCU situava aquests productes de la cadena alemanya com els més efectius i deslligava una veritable passió pel producte. Davant aquest èxit, molts consumidors es pregunten qui està realment darrere d'aquestes creacions. Aquí trobareu una llista dels productors que distribueixen alguns dels productes de Lidl.

 

- Win Cosmetic: Sanase és l'empresa que produeix les famoses i aclamades cremes hidratants i antiarrugues de la cadena alemanya. Durant uns mesos, la companyia no donava proveïment a causa del gran èxit del producte, encara que ara tot ha tornat a la normalitat. A més el supermercat, ha aprofitat l'èxit per treure altres productes de bellesa relacionats amb les cremes.

 

Les cremes han estat un dels productes més aclamats de Lidl. | Cedida

 

- Llet Milbona i Finessa: Lleche Cèltica és l'encarregada de produir la marca blanca d'alguns làctics del supermercat alemany. No obstant això, la companyia s'encarrega tan sols de la llet sencera. A més, també és l'empresa que s'encarrega de produir els batuts de cacau i la nata per muntar que es distribueix als supermercats Lidl.

 

- Llet condensada Finessa: En aquest cas, darrere d'aquest producte es troba la reconeguda marca Nestlé. El producte s'ha fet molt famós a causa de la seva dolçor. Per Nestlé, produir marques blanques suposa una ajuda per guanyar terreny al mercat. Per contra, les xocolates de Lidl no va a càrrec de Nestlé.

 

Nestlé és l'empresa encarregada d'aquest producte. | Cedida

 

-Embotits vermells: Darrere de la carn fresca filetejada i envasada i del xoriço de Pamplona en rodanxes i el llom que es ven al supermercat alemany, està, ni més ni menys, que Campofrío.

 

- Embotits blancs: Dins dels embotits però referent al Pernil Cuit Extra, el fuet, el pit de pollastre de gall dindi i les salsitxes Serra Marina es troba El Pozo. La companyia produeix la marca blanca de Lidl amb exactament la mateixa qualitat que els seus productes propis.

 

El Pozo produeix els embotits blancs de Lidl. | Cedida

 

- Conserves i olis: Són vàries les marques que es dediquen a realitzar els productes de marca blanca de Lidl relacionats amb les conserves i els olis. Coosur és l'encarregat de l'oli anomenat Olisone, mentre que Isabel s'encarrega de la tonyina en oli d'oliva i vegetal de la marca Nixe.

 

Coosur és l'encarregat de l'oli anomenat Olisone.| Cedida

 

- Flams: Lidl també s'ha buscat a un gran distribuïdor en relació als seus flams d'ou prefabricats. Darrere d'aquest producte es troba l'empresa Dhul. Així doncs, aquells adeptes a aquesta marca es podran estalviar diners comprant la marca blanca de Lidl.

 

- Productes de neteja: Neutrex és l'encarregada dels productes de neteja de la marca blanca de Lidl com, per exemple, el lleixiu W5. Aquesta és una marca capdavantera en el sector del lleixiu i de la neteja, un dels motius principals pels quals Lidl va escollir a aquesta marca  per la realització dels seus productes de neteja.

 

Neutrex fabrica molts dels productes de neteja de la cadena alemanya. | Cedida