IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els reis d'Espanya busquen solucions per fer callar Bárbara Rey

Els reis han aparegut en tres actes en menys de cinc dies

Els reis, Felip i Letícia | Cedida

Els reis d'Espanya han acudit a tres actes en menys de cinc dies. Coincidint amb el tema que està sacsejant la Casa Reial sobre la relació entre el rei Joan Carles i Bárbara Rey, la Zarzuela ha intensificat l'agenda de Felip i Letícia per deixar-se veure i que altres temes puguin fer callar aquest que tan incòmode els resulta. Per això mateix, aquest dimecres els monarques van inaugurar la 29 edició de la fira d'agricultura Agroexpo a la localitat de Don Benito, a Badajoz. El seu segon acte d'aquesta setmana després que dilluns lliuraran els Premis Nacionals de l'Esport al costat de Joan Carles i Sofia. A més, aquest dijous tenen previst rebre al Cos Diplomàtic acreditat a Espanya, concretament al Palau Reial de Madrid, tal com explica EsDiario.

Cal destacar que per casualitat o no, en els tres actes previstos per la Casa Reial, Felip i Letícia apareixen sempre junts i no tenen altres actes en solitari. Si recordem que cada setmana l'agenda reial es tanca el divendres anterior, llavors ja se sabia tot l'escàndol de la suposada relació entre el rei Joan Carles i Bárbara Rey. De fet, tot va començar a sortir a la llum dilluns passat amb la publicació dels vídeos íntims i els pagaments del CNI per silenciar tots aquests fets.

El més destacat de tot és que fins fa ben poc, la Casa Reial defensava que la reina Letícia volia tenir la seva agenda pròpia separada de la del rei i dedicada a finalitats més socials. Però pel que sembla ara, tot això haurà d'esperar perquè la Casa Reial vol mostrar la seva unitat indestructible per sobre de tot.


Comentaris

envia el comentari