Els reis Felip i Letícia sopen amb la resta de la família reial enmig de la polèmica amb els Urdangarín

Eleonor i Sofia sembla que es portin molt bé amb tots els seus cosins, encara que alguns mitjans apuntin que a la reina no li agrada que estiguin junts

La familia reial a la sortida del restaurant | HOLA

Molt s'ha comentat sobre la «inesperada partida» de la reina Letícia el dia que el seu marit, el rei Felip VI, es disposava a navegar. Suposadament, la decisió de no acompanyar a Felip es va donar perquè durant aquesta jornada també havien d'estar presents Froilà, fill de la infanta Elena, i els quatre fills de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, Joan Valentí, Pau Nicolau, Irene i Miquel. S'ha comentat que la reina va preferir mantenir les distàncies principalment amb els Urdangarin. Alguns mitjans, com per exemple 'Esdiario' asseguren que la reina Letícia «no vol saber d'ells i molt menys que es barregin amb les infantes Eleonor i Sofia. Tampoc semblen agradar-li massa Pipe i Victòria Federica, fills de la infanta Elena i Jaume de Marichalar, encara que la seva presència li resulta més suportable».

No obstant això i malgrat el que pensi Letícia, la princesa Eleonor i la infanta Sofia sembla que es portin molt bé amb tots els seus cosins, tal com van demostrar en el passat sopar, on tota la família reial va anar al restaurant Ona del Mar, a Portixol. A diferència del que podia semblar, la trobada va passar sense cap tipus de tensió. Amb aquesta reunió familiar, es podrien haver resolt algunes desavinences, però tot segueix apuntant que la reina Letícia es mostra molt dura davant conflictes on puguin estar embolicades les seves dues filles. Igual que el seu recel per què Eleonor i Sofia siguin fotografiades pels mitjans de comunicació.


Comentaris

envia el comentari