Els secrets de Nagore Robles i Sandra Barneda podrien sortir a la llum

Rafa Mora ha amenaçat Nagore després d'una discussió que han tingut

Nagore Robles i Sandra Barneda | Cedida

Els detalls de la relació sentimental entre Nagore Robles, col·laboradora de Telecinco, i Sandra Barneda, presentadora de la mateixa cadena, no han sortit mai a la llum. Això podria canviar després de l'amenaça que Rafa Mora va llançar aquesta setmana a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Tot va esclatar després de la discussió que van tenir Nagore i Rafa al programa. Segons recull ‘ES Diario’, Nagore va comentar: «Crec que està enamorat [Noel Bayarri] però li passarà com al Rafa. Aquests que triguen tant a confiar i a enamorar-se, quan trien una noia, aquesta noia es comporta com ells durant anys».

Amb aquestes paraules volia fer referència a l'escàndol de Rafa Mora amb la seva ex-xicota Macarena, que va descobrir la seva infidelitat amb la prova del polígraf. Davant d'aquest comentari, Rafa li va contestar a Nagore: «Jo tinc clar que és una cosa que no depèn d'un mateix, no depèn de tu, no està a les teves mans. Jo m'he portat sempre com un senyor, des del minut u fins a l'últim moment. I a mi, sincerament, ni em desacredites ni em fas mal, Nagore, dient aquestes ximpleries».

Rafa va seguir amb l'amenaça: «Tranquil·la, que tambéportaré jo el problemes de la teva relació a aquest plató». I és que, tal com relata la font citada, podria sortir a la llum un nou capítol de la relació entre elles, que ja fa temps se les va enxampar discutint pel carrer. Pot ser que aquesta sigui una bona ocasió perquè Telecinco torni a recuperar la seva quota televisiva.


Comentaris

envia el comentari