Els seguidors de Rosa López, preocupats després de publicar antigues fotos i vídeos

La cantant es mostra nostàlgica i li agradaria recuperar la figura física que fa temps va aconseguir

Rosa López al plató de 'Tu cara me suena'  | Antena 3

Després del seu èxit a 'Tu cara me suena', on Rosa López va aconseguir un merescut segon lloc, sembla que la guanyadora d''OT 1' està vivint una etapa difícil. Rosa s'ha mostrat molt feliç i agraïda amb tot el suport que ha rebut dels seus fans, quan la seva vida professional no era en el seu millor moment. No obstant això, ara té molt preocupats els seus seguidors d'Instagram per les últimes publicacions que ha fet la cantant.

Tot i que la seva participació en el concurs d'imitacions d'Antena 3, li ha fet comprovar que la gent encara l'estima i li ha servit per tornar a guanyar la fama que va tenir fa anys, Rosa està molt preocupada. El motiu no deixa de ser el seu físic. Tal com es pot veure en les seves últimes aparicions, l'artista ha guanyat pes després de l'impactant canvi d'imatge, en què es va aprimar de forma molt significativa. 

 

#QueTiemposAquellos #Iremember

Una publicación compartida de Rosa Lopez (@rosalopezoficial) el

És per això que Rosa no para de pujar fotos a Instagram de quan tenia més bon físic, acompanyades d'etiquetes com «#QuéTiemposAquellos», «#MeSentíaSuper» o «#DeboPonermeenFormadeNuevo». Ella està molt nostàlgica aquests dies i vol tornar a tenir el cos que fa temps va aconseguir, però això els seus fans estan preocupats, tenen por que això pugui afectar la seva salut física i psicològica.

 

#QueTiemposAquellos #DeboPonermeEnFormaDeNuevo!!#MeSentiaSuper! #Salud#AmorSiempreParaUnoParaTodoYparaTodos #muchlove

Una publicación compartida de Rosa Lopez (@rosalopezoficial) el


Comentaris

envia el comentari