Els set aliments que no has de donar al teu fill si vols que dormi

Hi ha molts nens que no dormen bé o que els costa anar al llit aviat i la seva dieta podria tenir-ne la culpa

La pàgina Guia Infantil recomana als pares dels nens que tenen problemes per anar a dormir aviat o per dormir tota la nit sencera, que treguin de la dieta de la canalla, o que redueixin la quantitat que els seus fills mengen d'aquests set aliments, sobretot a l'hora de sopar:

1. Cafeïna: no només el te o el cafè contenen aquesta substància excitant, hi ha molts refrescos que porten cafeïna, i val més evitar que els nostres fills en beguin.

2. Formatge: hi ha molts làctics que ajuden a dormir, com els iogurts o la llet calenta, però el formatge conté un aminoàcid anomenat tiramina que activa el cervell.

3. Embotits: la carn processada fa que la digestió sigui més pesada i lenta, i això fa que costi adormir-se.

4. Xocolata negra: tot i que es tracta d'un aliment molt beneficiós pels seus efectes antioxidants, conté una substància que fa augmentar l'activitat neuronal, i això, abans d'anar a dormir no és recomanable.

5. Productes que continguin tomàquet o cítrics: l'acidesa que va lligada a aquests aliments pot provocar problemes d'estómac i dificultar la digestió.

6. Menjar picant: la digestió pesada i el malestar que poden provocar aquests àpats, sobretot en els més petits, poden fer que no dormin bé.

7. Aliments diürètics: síndria, api, albergínia o cogombre són alguns dels aliments que aporten més quantitat d'aigua, i prendre'ls a la nit, pot fer augmentar la necessitat d'aixecar-se per anar al lavabo.


Comentaris

envia el comentari