Els set comptes més surrealistes: 100.000 euros en un establiment de platja i altres frivolitats

Malgrat les desproporcionades xifres, en alguns casos, els imports poden semblar fins a raonables

Habitualment en aquestes dates, la gent decideix deixar de mirar-se la butxaca i donar-se algun que un altre capritx: sigui en forma de vacances, o alguna que una altra sortida. En aquestes, és freqüent que, per estar en terrassa o anar a algun lloc una mica més ‘chic’ ens cobrin de més per coses que podem trobar molt més barates en altres llocs. No obstant això, com un dia és un dia, ho acceptem serenament i li restem importància. El problema radica quan el compte si té importància, és a dir, quan la xifra que ens presenta és exageradament desproporcionada amb la realitat, o quan es cobren coses estúpides o absurdes. En aquests casos a un se li pot arribar a caure l'ànima als peus, just com els va succeir a aquestes set persones, que van haver de rendir comptes a aquestes 7 peculiars comptes.

 

 

El compte dels 100.000 euros. Es va cobrar en el prestigiós Nikki Beach, una localitat francesa situada en St. Tropez, en el qual una simple Coca-cola podia arribar a costar  10 euros. La persona que va compartir la imatge havia de tenir un bon compte corrent perquè, veient els preus, tampoc és que es tallés a l'hora de demanar tota classe de delicatessen com a caviar, llagostes o una ampolla de vi valorada en 50.000 euros.

 

 

El compte dels 150 euros de frescor. Un client no va arribar a preguntar si el peix, en cas d'estar fresc del dia, comptaria com a suplement. És un estratagema recurrent al món de l'hostaleria, però el d'aquest compte és inconcebible: 150 euros, el quilo de peix. Una barbaritat!

 

 

Els margarides de luxe. Un altre consumidor va compartir un compte abismal: entre altres bogeries destacava el cobrament de 32,50 euros per cada gerra de margarida. Mai agafar el puntet havia resultat tan car, ni tan indignant…

 

Una consumidora va al·lucinar literalment amb aquest compte| Facebook

 

La pizza i els cafès d'elit. Aquest compte té truc, perquè, com és evident, els preus solen dependre de les zones i de l'interès turístic i sí, és cert, la consumidora  podria haver buscat un local de menys nivell, però tot i pagar 34 euros per dos cafès amb llet i una porció de pizza al costat del Vaticà, és una exageració.

 

 

La cervesa d'alta gamma. El joc de paraules està en que les begudes en qüestió eren ‘Coronitas’. Dos al preu conjunt de 17 euros, 8,50 per botella. Aquí és quan un comença a preguntar-se si la cosa no s'està anant de les mans.

 

 

L'aspirina gelocatil de la casa. El compte d'un altre client va destacar una peculiaritat: els preus eren acceptables, i dins del que cabia es podia estar conforme, no obstant això se li havia cobrat alguna cosa inesperada. El restaurant va considerar adequat que, ja que el consumidor havia demanat un gelocatil, se li cobrés, faltaria menys! Un extra peculiar, i una broma que segur que recordarà sempre.

El gel ja no és tan estrany, encara que no deixa de sorprendre| Facua

 

Els gels són un 'bonus'. A vegades els locals juguen brut o, més aviat, et surten amb ocurrències que un mai esperaria, si bé el cas anterior crida l'atenció, en aquest sorprèn: 15 cèntims per cada gel de les begudes, una veritable bogeria que ningú en el seu sa judici consideraria acceptable! Veritat?Comentaris

envia el comentari