IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els set trucs que t'ajudaran a lluir cabellera

Els productes, la manera d'eixugar-lo o altres hàbits que duem a terme de forma incorrecta

Cal anar amb compte per lluir cabellera. Foto: Cedida

És força habitual que, per manca de temps, fem les coses més rutinàries de pressa i corrent. Ens dutxem de pressa, esmorzem a cuita-corrents, ens eixuguem el cabell a tota pressa... Això últim, segons el Huffington Post, pot afectar el nostre cabell i que no llueixi com hauria de fer-ho. Tot seguit tens el 7 trucs que t'ajudaran a dominar l'assecador.

1. Fes servir un bon xampú i condicionador: El xampú i l'condicionador tanquen la cutícula dels cabells, ajudant a donar forma. A més, els productes de baixa qualitat poden fer que el cabell sigui aspre al tacte pel trencament de la queratina.

2. Passos previs a l'assecador: No corris a l'hora d'agafar l'assecador. Primer de tot, cal eliminar la màxima quantitat d'aigua possible. Cal passar la tovallola, els dits i una pinta entre els cabells abans d'entrar en acció.

  

3. «Potenciar el que ja existeix»: El gerent del Salón 44 de Madrid, Xavi García, explica que no es pot pretendre lluir una cabellera voluminosa si tens el cabell llis. A més, comenta que cal saber definir molt bé la temperatura: la més baixa per a cabells fins i danyats, la mitjana per evitar que els cabells tenyits perdin color i la més alta per a cabells forts i sans.

4. L'ordre dels factors, en aquest cas, altera el producte: A l'hora d'eixugar el cabell cal fer-ho de l'arrel fins a la punta i amb l'assecador proper al cabell, sense arribar a cremar-lo. A més, caldria fer ús d'un protector tèrmic.

5. Treballa per seccions: És molt millor dividir el cabell en seccions que no eixugar-lo de forma genèrica. Segons expliquen, el broquet que molta gent desa i no fa servir des que es compra l'assecador, pot ser molt útil.

6. L'acabat: L'aire fred de l'assecador no serveix per fer menys malbé el cabell, sinó per fixar-lo. Així, per acabar podem passar l'aire fred que ens ajudarà, també, a aportar brillantor.

7. Els consells finals: Pel que fa al raspall, els experts recomanen que, en el cas dels cabells llisos, cal fer servir un raspall pla. En canvi, en el cas dels cabells arrissats el millor és utilitzar el difusor per repartir l'escalfor. A més, si deixem una mica humits els cabells, evitem que es ressequin.


Comentaris

envia el comentari