ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Els taxistes de Barcelona denuncien l’intrusisme laboral durant el Mobile World Congress

Determinen que, a més, cada vegada hi ha més conductors particulars que ofereixen el servei

El Mobile World Congress augmenta l’afluència de gent a Barcelona i més persones del que és habitual necessiten desplaçar-se per la ciutat. En aquest sentit, els taxistes de la zona han volgut denunciar l’intrusisme laboral que hi ha durant aquestes jornades. Aquest fet és a causa que moltes empreses de telefonia contracten expressament per l’ocasió diferents conductors per oferir el servei tant a treballadors com a executius, segons informa 'La Vanguardia'.

Els professionals del sector, a més, es queixen  que enguany els cotxes ocupen les parades dedicades a l’estacionament de taxis, fet que està produint moments de tensió com el que s'ha viscut la matinada de dimarts al Port Olímpic. Diferents vehicles amb conductor contractats per les empreses de telefonia ocupaven les diverses parades de la zona. Va ser en aquell moment quan una setantena de taxistes van decidir increpar els protagonistes de l’intrusisme i bloquejar els accessos de l’espai.

Aquesta no és l’única denúncia del sector. Els treballadors determinen que cada vegada són més els conductors particulars que operen sense llicència oferint aquest servei de manera clandestina.


Comentaris

envia el comentari