Els titulars de la targeta rosa podran anar al Tibidabo de manera gratuïta

El parc obté un benefici net de 2 M€ i incrementa el nombre de visitants

El parc del Tibidabo | Tibidabo

El parc del Tibidabo serà gratuït per als titulars de la targeta rosa, una targeta que poden demanar persones amb 60 anys o més, o que tinguin una discapacitat igual o superior al 33%. Ho ha anunciat el segon tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, que ha explicat que d'aquesta mesura se'n podran beneficiar 250.000 barcelonins. El Tibidabo va rebre 725.000 visitants l'any 2016 en els seus 155 dies d'obertura, el que suposa un increment del 6%. Va obtenir 15,8 milions d'euros d'ingressos, amb 2 milions d'euros de benefici net que es destinaran a mesures socials, com les entrades gratuïtes per a nens en situació d'exclusió i ara també per a jubilats.

També s'invertiran en millores al parc. Dissabte s'estrenarà una nova atracció, el Mini Hurakan, i la reforma del trenet Txu Txu. També es renova la programació dels espectacles de cloenda i itinerants, amb nous personatges. En roda de premsa per fer balanç de la situació del parc i per presentar les novetats de la nova temporada, Collboni ha destacat que el benefici net que obté el Tibidabo tindrà un retorn social perquè 6.900 nens en situació d'exclusió podran entrar-hi gratuïtament, i ara també jubilats i discapacitats. També s'invertirà en reformes al parc.

Enguany, el Tibidabo inaugurarà la temporada aquest dissabte amb una versió per a nens petits de l'Huracà i amb un trenet remodelat, que circularà per un hort gegant que llençarà un missatge positiu sobre l'alimentació saludable. L'emblemàtic avió està en ple procés de restauració. A més, les mascotes del Tibidabo faran un espectacle de cloenda i hi haurà noves exhibicions itinerants. L'horari d'obertura s'ampliarà a partir de les onze del matí i es prepara una pel·lícula sobre la història del parc.


Comentaris

envia el comentari