Els treballadors del Bicing pateixen per la seva continuïtat

El dia 31 de març s'acaba l'adjudicació del lloguer de bicicletes

Aparcament de bicicletes del Bicing | CatalunyaDiari.cat

Fins al divendres 10 de març, tots els treballadors del Bicing han d'haver entregat tota la documentació necessària (DNI, nòmina, contracte de treball i vida laboral) a Clear Channel per tal de mantenir els seus llocs de treball. Clear Channel és l'empresa de publicitat que va guanyar el concurs d'adjudicació del lloguer de bicicletes de Barcelona fa 10 anys i va subcontractar a Movement Barcelona, que es dedica a la promoció, compravenda, lloguer, distribució i reparació de tot tipus de bicicletes.

Clear Channel va firmar contracte amb l'Ajuntament de Barcelona fins al dia 31 de març del 2017. Ara, que s'apropa el dia, vol desfer-se de Movement Barcelona i quedar-se amb els seus treballadors. És per això que els ha demanat que enviessin els papers i els ha insistit, perquè si no ho fan, l'empresa entendrà que no els interessa mantenir els seus llocs de treball i no es tindran en compte en aquesta nova etapa.

Segons 'Crónica Global', l'empresa guanyadora del concurs Clear Channel ha posat el termini per la presentació dels papers als 150 treballadors per tal de poder fer el traspàs d'una empresa a l'altra com més aviat millor. Tot i així, Clear Channel no garanteix la continuïtat de tots els treballadors i això genera força incertesa als empleats, que podran quedar-se sense feina a partir del 2 d'abril.


Comentaris

envia el comentari