Els tres secrets de WhatsApp que et poden ser molt útils

L'aplicació té més funcions de les que creiem

WhatsApp té més trucs dels que pensàvem | AFP

WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria més utilitzades per comunicar-se amb el mòbil sense necessitat de fer trucades, però encara que fa anys que l'utilitzem, mai acaba de sorprendre'ns: posar negretes, respondre missatges concrets en grups, i també coses no tan bones, com convertir-se en un canal de difusió fàcil d'estafes i altres cadenes que ens porten bojos. No obstant això, alguns dels seus secrets, que ens eren desconeguts fins ara, poden optimitzar el treball d'aquesta plataforma, informa el portal Androidpit, des d'on ens ofereixen alguns consells:

Estalviar el consum de dades

WhatsApp no consumeix una quantitat exagerada de dades, però si la seva tarifa té un límit curt, pots fer que gasti el mínim possible. Solament necessites dirigir-te a la secció «Ajustis» de l'aplicació, una vegada dins seleccionar «Xats i trucades», i finalment activar l'opció «Disminuir ús de dades».

Desfer-se de les converses sense esborrar-les per complet

Si el que vols és netejar les converses, però no esborrar-les, simplement arxiva-les. Per a això, mantingues premut el dit sobre una conversa i després selecciona «Arxivar». D'aquesta manera la conversa desapareixerà de la pantalla d'inici, però no s'esborrarà del sistema. Per recuperar-la, en la part inferior de la pantalla has de seleccionar «Xats arxivats».

Codi de seguretat per ingressar a WhatsApp

La teva informació personal o confidencial es pot veure compromesa si algú accedeix al teu telèfon mòbil. Per protegir les teves converses pots posar una contrasenya per accedir a WhatsApp i així ningú podrà veure els teus xats. Si descarregues l'aplicació Messenger and Xat Lock o CM Security, que a més restringeixen l'accés a altres aplicacions com Facebook o Gmail.


Comentaris

envia el comentari