Els tres trucs de neteja que has de conèixer

Netejar el filtre de l'extractor, les taques de teixits i les juntes de les rajoles serà més fàcil després de llegir aquest article

Un bon manteniment de tot allò que fem servir diàriament fa de la neteja setmanal de la llar una tasca molt més senzilla. En aquest article et oferim tres trucs per netejar les parts de la casa que ens oblidem amb més facilitat i que, amb el pas del temps, es deterioren considerablement. A més, et deixem amb un vídeo que mostra els bons resultats d'aquestes petites estratagemes.

1. El filtre de l'extractor. Si no es neteja amb freqüència, va absorbint totes les olors i el greix fins a canviar de color. Per posar-li solució, posa una olla gran amb aigua al foc fins que bulli, afegeix un got de bicarbonat de sodi i posa el filtre dins. A no ser que l'olla sigui prou gran, hauràs de col·locar el filtre primer d'un costat i després l'altre. L'efecte de l'aigua i el bicarbonat s'enlairarà tota la brutícia dels filtres sense necessitat de fregar.

2. Les taques dels teixits. Un accident li passa a qualsevol i és probable que en algun moment la catifa, la moqueta o el sofà de casa teva es taquin amb menjar o beguda. Per tornar a la situació d'abans de l'accident, hauràs de barrejar en un polvoritzador mig got de vinagre blanc, mig got de soda, mig got de sabó per als plats i un altre mig got de suc de llimona. Espera que la barreja actuï sobre la taca i frega bé: veuràs com la taca desapareix i aquí no ha passat res.

3. Les juntes de les rajoles. Si vols que la junta de les rajoles deixi aquest color ennegrit per recuperar el seu blanc original, barreja en un recipient una mica de bicarbonat de sodi, suc de llimona, vinagre blanc i aigua. Unta aquesta barreja en un raspall i remou-la per les juntes fins que tornin a ser blanques de nou.


Comentaris

envia el comentari