Els usos amagats del paracetamol

No només serveix per curar el mal de cap

Pastilles de paracetamol. Foto: Cedida

El paracetamol s'ha convertit en la solució màgica pel mal de cap, la ressaca i les inflamacions, però amaga altres usos. Segons el portal Rolloid, aquest medicament té quatre usos ben desconeguts i sorprenents a banda dels habituals. Aquí teniu altres maneres d'utilitzar el paracetamol:

- Detergent. El paracetamol et pot ajudar a treure les taques de la samarreta que queden per la suor, sobretot si són blanques. El que has de fer és triturar dues pastilles, afegir aigua i remenar fins que quedi una pasta. Apliques el resultat sobre la taca i ho poses a la rentadora.

- Al jardí. Si tritures pastilles i les poses amb aigua en un pot amb polvoritzador, només has de ruixar les plantes del teu jardí i no et tornaran a aparèixer fongs ni etilè, els enemics principals de les teves plantes.

- Per protegir la pell. El paracetamol té efectes calmants sobre l'acne i la psoriasi. Només cal que trituris cinc pastilles amb mitja tassa d'aigua tèbia. Llavors, aplica la mescla a les zones afectades.

- Per cuidar els teus cabells. Si afegeixes tres pastilles triturades al teu xampú, veuràs com la caspa no tornarà a aparèixer al teu cap.


Comentaris

envia el comentari