IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Els veïns de la Florida i les Planes viuen fins a cinc anys més que els del Gornal

Un informe del Sistema de Salut de Catalunya assenyala que l'any 2015 l'esperança de vida a la Florida i les Planes va ser de 85 anys, cinc anys superior respecte el barri del Gornal, segons publica 'Línia L'H'

Els hospitalencs de la Florida i les Planes viuen fins a cinc anys més que els del Gornal. | Cedida

L’esperança de vida dels veïns del districte de la Florida i les Planes de l’Hospitalet de Llobregat és cinc anys superior a la dels habitants del barri del Gornal. Segons informa Línia L'H, a partir de dades del 2015 del Sistema de Salut de Catalunya, mentre els habitants del Gornal viuen 80 anys, els de la Florida i les Planes en viuen 85, sent els barris amb major esperança de vida de la ciutat.

  

La següent demarcació amb major expectativa de vida de l’Hospitalet és Pubilla Cases (84’4 anys), seguida dels barris del Centre i de Santa Eulàlia, ambdós amb una mitjana de 83 anys. Malgrat que en la majoria dels casos les zones on la gent viu més anys són aquelles que tenen uns nivells socioeconòmics més elevats, els de la Florida, les Planes i Pubilla Cases són els «pitjors de tota la ciutat», segons explica Línia L'H.


Comentaris

envia el comentari