Els veïns de Lydia Lozano denuncien que estan farts de les seves festes

Els residents de la seva urbanització van cridar a la Policia perquè anés a casa de la col·laboradora

Lydia Lozano, molt empipada en 'Sálvame' després de coneixer l'acusació dels seus veïns | Telecinco

Lydia Lozano ha estat una de les protagonistes d'aquesta tarda en 'Sálvame', on ha experimentat una gran quantitat d'emocions. En primer lloc, la col·laboradora es va posar a plorar desconsoladament en anunciar la seva reconciliació amb Kiko Hernández, amb qui ha signat la pau després de diversos anys de polèmiques i desacords. Després, el seu humor va canviar completament de rumb per donar pas a l'empipament i a la sorpresa. A més, ha estat el mateix Kiko Hernández el que li ha provocat aquesta allau de sensacions.

El col·laborador ha obert la caixa de Pandora en revelar el contingut d'un missatge que, pel que sembla, havia rebut de part d'una de les veïnes de Lydia: «L'altre dia estaves en un cotxe fent molt soroll al teu carrer, no? M'ha dit una veïna teva», li va preguntar en to burleta, davant la mirada d'incredulitat de la seva companya de programa, que abans que el tertulià pogués continuar, va esclatar enfadada: «Doncs estic contenta jo amb un veí. Anem a veure: divendres, dotze i mitjana de la nit, juliol, estiu, calor, festa... Cridar a la policia perquè tinc un DJ dins de la meva casa? Home, per Déu, no!».

I és que sembla que la tertuliana estava donant una festa amb magnificència al seu domicili de Madrid, cosa que sembla no haver agradat molt als seus veïns. Però això no era tot: segons els missatges que ha rebut Kiko, la veïna de Lydia l'acusa de ser «una ridícula» i d'haver-se presentat donant accelerades al costat d'un noi en un cotxe a les dotze de la nit, molestant a tots. «Quina senyora més ridícula, no s'adona que hi ha veïns que tenim nens petits i que intentem descansar», va llegir el tertulià. Davant les declaracions, la col·laboradora madrilenya no cabia en si de la sorpresa i visiblement sorpresa va dir que això «no és veritat».


Comentaris

envia el comentari