IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els veïns de Sant Roc demanen millores urgents davant del deteriorament d'algunes zones del barri

L'avinguda d'Alfons XII ha quedat fora dels pressupostos participatius

Els veïns de les associacions de Sant Roc, Artigues, el Remei i Maresme demanen a l'Ajuntament de Badalona que inverteixi en les millores necessàries de l'avinguda d'Alfons XII, un carrer que creua gran part de la ciutat. Segons les queixes, la via requereix reparacions de la vorera i del cablejat que penja de les façanes. La partida econòmica ha quedat fora del procés participatiu del pressupost d'inversions fet pel govern municipal. 

Dins del Districte 6, que inclou els barris de Sant Roc i Artigues, es van proposar nou projectes de millora i només dos van quedar fora. Un dels que no ho va aconseguir va ser la reurbanització de les zones interiors de les avingudes Marquès de Montroig, Maresme i Alfons XII. A més, tampoc s'ha pogut realitzar el reacondicionament de l'autopista C-31.

Les associacions veïnals reclamen que es recuperin aquests dos projectes tot i haver quedat fora de la votació ciutadana. Aquesta reurbanització comptava amb un pressupost de 500.000 euros i els veïns exigeixen que s'inverteixi aquesta quantitat a la zona perquè asseguren que està «molt deteriorada». L'avinguda Alfons XII ha estat l'escenari protagonista de diverses protestes a causa dels talls de subministrament que pateixen els veïns i per la mala situació en què es troben algunes de les façanes.


Comentaris

envia el comentari