Els vuit càmpings per a gaudir de l'estiu a Catalunya

Cada una de les opcions s'adapta a gustos i escenaris diferents perquè tothom pugui gaudir d'unes vacances més econòmiques

Zona de bungalows al càmping Tres Estrelles de Gavà | CatalunyaDiari.cat

Catalunya està plena de paratges naturals i racons preciosos dignes de ser visitats un cop a la vida. Amb aquesta finalitat, en els últims anys s'han anat obrint cada vegada més càmpings perquè la gent pugui gaudir d'unes vacances diferents i poder estar en contacte amb la naturalesa. A més, aquesta opció també permet que aquelles famílies amb una situació de vulnerabilitat econòmica puguin visitar altres llocs sense gastar-se gaires diners. En els últims anys, s'ha reforçat aquesta manera de viatjar i, ara, podem trobar tota mena de càmpings al nostre territori que s'adapten a tots els gustos i situacions. A continuació, veurem una llista dels més peculiars que proposa la revista 'Time Out'.

— Càmping Castell Mar: Aquest càmping és especial per a persones que vulguin viatjar amb gossos. Es troba al costat de la platja de la Rovina, una de les poques platges de tot Catalunya que permet l'accés i el bany per a gossos durant tot l'any. El recinte ofereix un espai on podran menjar conjuntament amo i gos, i on se serviran menús especialment per als animals. A més, també s'han habilitat altres zones d'activitat conjunta com ara la dutxa.

Càmping Castell Mar | Càmping Castell Mar

 

— Càmping Miramar: Aquest és ideal per als urbanites moderns. Aquelles persones que no vulguin dormir en tendes i cuinar a terra podran gaudir d'un servei de caravanes de vint-i-dos colors diferents i amb peculiaritats diverses. A més, el càmping disposa de 245 parcel·les per a estacionar les caravanes particulars.

Càmping Miramar | Càmping Miramar

 

— El Coral del Gral: Aquest càmping es troba a 1.700 metres d’altitud, al mig de la natura i aïllat de les ciutats. El Cortal del Gral disposa d’unes vistes a la cara nord de la serra del Cadí i és ideal per a aquells que els hi agraden les excursions, a l’estiu, o per a aquells que els hi agradi esquiar, a l’hivern. L’espai és limitat, ja que només hi caben al voltant de setanta parcel·les.

— La Ballena Alegre: Aquest càmping inclou una gran varietat de serveis, entre ells, lloguer de rentavaixelles. Està pensat per a aquells usuaris que tenen com a residència principal una autocaravana. El lloc ofereix quatre tipus de parcel·les diferents per un preu de 64 euros la nit.

— Càmping Vinyols Camp: En aquest es poden llogar bungalous o tendes de cotó gens rústiques o, fins i tot una parcel·la. La característica que el diferencia és la seva funcionalitat ecològica, així, tothom que hi vagi ha de respectar l'entorn. L'espai compta amb un hort on conreen les seves pròpies verdures, una granja de gallines, porcs i ponis. El servei d'activitats que s'ofereix és força ampli i totes elles estan enfocades a la cura de la natura.

— Forest Day Gampling: un dels càmpings més glamurosos als peus del Pirineu amb els elements bàsics i necessaris: una tenda, un lavabo ecològic, una cuina i dutxes compartides. Aquest no permet l'accés de nens de menys de sis anys.

Càmping Forest Day Gampling | Càmping Forest Day Gampling

 

— Càmping Can Cervera: Aquest càmping es troba als afores de Barcelona en un espai rodejat per la natura al Montseny, on podràs trobar ovelles, cavalls i un rierol per a acampar. El lloc ofereix una gran varietat de serveis als usuaris com ara piscines, barbacoes, bar, rentadora, i WIFI.

— Càmping Repòs del Pedraforca: aquest està format de dos càmpings, un de primera categoria i un altre de segona. L'espai compta amb parcs infantils, piscina, accessos planers per a poder anar amb bicicleta i lavabos especials per als més petits.


Comentaris

envia el comentari