rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Elsa Pataky enlluerna la catifa vermella de Nova York amb un vestit semi transparent

L'actriu madrilenya va sorprendre tothom amb l'elecció d'un vestit més que atrevit
Elsa Pataky amb el seu marit Chris Hemsworth a l'estrena del darrer film de l'actor | Gtres.

 

Elsa Pataky continua amb el seguici interminable d'aparicions estel·lars. L'actriu madrilenya, de fet, va optar la passada nit per lluir un vestit semitransparent que ha acaparat tots els ‘flaixos’ de la catifa vermella a Los Angeles. Pataky, de 41 anys, no va voler deixar indiferent a ningú i va aprofitar l'estrena de la pel·lícula del seu marit Chris Hemsworth, titulada ’12 Strong’, per treure a relluir una de les seves millors gales

 

I potser sense voler-ho, Pataky es va convertir amb la protagonista de l'estrena amb un ‘look’ d'allò més especial. Enfundada en un impactant vestit de la marca Dolce & Gabbana, l'actriu va estar en el punt de mira de tothom fins al punt d'eclipsar l'estrena del seu marit. 

El vestit més comentat

I és que va sorprendre a tothom. El vestit, de la firma italiana, presentava un impactant color negre, uns tirants cenyits i un encunyat d'estil barroc que provocava que el vestit fos semitransparent.

 

Així doncs, el vestit esmentat va permetre veure perfectament, i sense embuts, la roba interior de l'actriu madrilenya.  

 

Elsa Pataky, amb el vestit de Dolce&Gabbana | Gtres.

 

Molts, de fet, van creure que només es tractava d'un efecte òptic. El que va sorprendre tothom, però, va ser les transparències eren del tot reals i, és més, la seva roba interior convidava a creure en l'efecte.

 

Així mateix, la suma de les suggeridores transparències, els complements i el pentinat van fer de Pataky, una de les estrelles de la gala.

L'enèssim ‘Pataky’

El seu posat, a més, és inconfusible. Com totes les catifes que protagonista, l'actriu madrilenya acostuma a enlluernar a tothom amb la seva elegància. Així mateix, si se li suma que el seu marit és Chris Hemsworth, això fa que l'escena de Pataky llueixi encara més. 

 

Elsa Pataky, davant les càmeres | Gtres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris