Em va posar les banyes: Olga Moreno reconeix les infidelitats d'Antonio David

Olga admet que el seu marit la va enganyar, però segueix negant les infidelitats a Rocío Carrasco

A la seva docusèrie, Rocío Carrasco parla sobre les nombroses infidelitats que va haver de suportar per part del seu exmarit, Antonio David. Però no només això, també assegura que la va enganyar just quan estava embarassada del seu segon fill, cosa que li provocava una sensació d'estrès i angoixa constant.

«Un estiu començo a veure coses que no m'agraden amb una noia que es deia Sonsoles. Massa braç per sobre, massa tocament de la cara, massa complicitat amb una persona que acabes de conèixer. I jo ho vaig parlar amb ell. Em va dir que estava boja, que les hormones m'estaven afectant», explica Rociíto al documental. «El vaig enxampar menjant-se la boca amb una tia en un bar. Ell em va veure. Vaig començar a plorar i vaig sortir corrent. Em va agafar un atac: em feia molt mal la panxa i vaig començar a tenir punxades, com contraccions», narra la filla de 'la més gran'.

Antonio David negava la infidelitat per activa i per passiva, al·legant que estava boja i fins i tot dient-li que «malpariria» el seu fill. Aleshores Carrasco es va adonar que el seu home no era com ella creia, ja que no va mostrar gens de penediment per haver-li fet mal. En canvi, va decidir quedar-se amb la seva amant i a ella la va fer tornar a casa caminant, ja que es va negar a portar-la en cotxe.

Segons les informacions que han arribat arran del testimoni de Carrasco, la història entre Antonio David i Sonsoles es va allargar i fins i tot va afectar l'inici de la relació de l'exguàrdia civil amb Olga Moreno. De fet, sempre s'ha especulat sobre les infidelitats que la dissenyadora ha hagut de suportar durant tots aquests anys. Però què diu ella al respecte?

Pel que sembla, Olga s'ha pronunciat sobre aquests rumors i ha confirmat que el va perdonar. «Amb 21 anys jo sabia perfectament qui tenia al costat. I deia que no aguantaria unes banyes», ha assegurat sobre com va viure les infidelitats del seu marit. «Deia que no ho aguantaria, però vaig deixar passar. Ell em va posar les banyes i m'ho va comentar perquè se sentia malament, i jo el vaig perdonar», explica sobre la decisió que va prendre en aquell moment.

Una infidelitat que, segons explicava Lydia Lozano des del plató de 'Sálvame', hauria tingut lloc just a l'inici de la relació. «Quan feia poc que estaven junts, és veritat que ell ho va reconèixer, però quan va passar allò de l'autobús de senyores que van arribar a 'Sálvame' dient que havien tingut alguna cosa amb ell, l'Olga s'ho va passar molt malament». I és que moltes amants d'Antonio David s'han passejat pels platós de televisió per a intentar desemmascarar-lo.

Això sí, Olga ha aprofitat per desmentir, un cop més, la versió de Carrasco, a la qual assegura que Antonio David mai va enganyar. «Al la seva ex no li va posar les banyes. Va sortir al polígraf de la Conchita i ara diuen que sí», ha opinat. Cosa, que va desmentir María Patiño, qui assegurava que s'havia posat en contacte amb la famosa Sonsoles, que li havia confirmat, entre altres coses, que Olga Moreno estava assabentada de tot. I no només això, sinó que «sap que l'Antonio David va ser infidel a la Rocío i, és més, quan va començar amb ell, sabia que seguien junts».


Comentaris

envia el comentari