Primer pla de Belén Esteban plorant

L'embaràs que silencia 'Sálvame' posa en un compromís Belén Esteban

Belén Esteban està molesta amb una cosa a 'Sálvame'

Belén Esteban fa molt de temps que treballa a la televisió i la seva trajectòria mediàtica està plena d'èxits que ningú oblida. Té prou poder per prendre determinades decisions, per això exigeix que els seus companys de Sálvame facin determinats passos.

Recentment ha sortit a la llum una informació que ningú no coneixia i que Telecinco ha intentat silenciar.

Belén Esteban vol tenir un fill amb Miguel Marcos, però no aconsegueix complir el seu somni i està completament desesperada. Pensa que en parlar tant del tema s'ha obsessionat i aquesta pressió és la responsable de tot allò que està passant.

En una ocasió va revelar que volia donar-li un germà a Andrea Janeiro i des de llavors tothom li pregunta per això.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban va anunciar que volia quedar-se embarassada de Miguel Marcos i el públic vol saber més | MEDIASET

La mare d'Andreita es va quedar sense alè quan va saber que María José Campanario, una de les seves pitjors enemigues, estava esperant un nou fill. Els detractors de la col·laboradora pensen que és gelosa, tot i que ella assegura que s'alegra per la notícia. Belén Esteban va felicitar Jesulín de Ubrique de manera pública per demostrar que no li guarda rancúnia i que no li desitja cap mal.

Belén està cansada de rebre certs atacs que considera injustos, per això no vol que un dels seus companys faci un pas endavant. Estem parlant de Kiko Matamoros, que pretén casar-se i tenir un nadó amb la seva parella Marta López Álamo, model de professió.

L'ex de Jesulín prefereix que el tema no es tracti a Sálvame perquè sap que l'acabarà esquitxant.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López es volen casar i tenir un fill | GTRES

Kiko Matamoros ha celebrat una festa per commemorar l'últim aniversari de la seva parella Marta i hi ha donat la notícia.

Sap que a Telecinco ha de tenir cura de donar determinades informacions i intenta no tenir problemes amb alguns dels seus companys. Però fora de la cadena és completament lliure i ha assegurat que està desitjant ampliar la família.

Belén Esteban té nous problemes fora de Telecinco

Belén Esteban està protegida dins de Mediaset, ja que manté una relació de plena confiança amb Paolo Vasile, conseller delegat del grup.

Els espectadors s'han adonat d'aquest privilegi i cada cop hi ha menys gent que aplaudeix els passos de la tertuliana. Per això ha hagut de crear un negoci lluny de la televisió i pensar en el seu nou futur.

Esteban ha muntat una empresa d'alimentació que, segons ella, funciona a la perfecció i gaudeix d'un èxit internacional. El problema és que utilitza la premsa rosa per donar-l'hi publicitat, per això la competència no el prendrà seriosament.

Els crítics asseguren que els seus productes no són bona qualitat i que tenen un preu massa elevat.

La mare d'Andrea Janiero està cansada de defensar-se de certs atacs, per això vol començar una nova aventura lluny de l'espectacle.

En una de les últimes entrevistes que va concedir al programa Sábado Deluxe va revelar que volia abandonar Telecinco d'aquí a poc temps. És possible que alguns dels companys de Belén Esteban se sentin més lliures quan això passi.

Belén Esteban amaga l'embaràs

Belén Esteban ha revelat que vol tornar a casar-se amb Miguel Marcos, però aquesta vegada ho farà d'una manera més discreta. Ell és conductor d'ambulàncies, no vol saber res dels mitjans de comunicació i renega de la fama.

Aquesta és una de les raons per les quals la tertuliana prefereix no continuar parlant del seu nou embaràs.

Esteban fa molt de temps que està treballant als platós de televisió i té experiència suficient per adonar-se de la realitat. Sap que si anuncia que la seva filla Andreita tindrà un germà tothom se'l tirarà a sobre. Miguel no se sent còmode en aquestes situacions, per això prefereix portar l'assumpte de la manera més discreta possible.