Emily Ratajkowski dedica unes emotives paraules a Mallorca en català

La model va visitar l'illa balear cada estiu fins als 14 anys
La model ha compartit un missatge en català sobre la seva estada a Mallorca | INSTAGRAM

 

A la famosa model Emily Ratajkowski l’uneix un llaç molt especial amb Mallorca i ens n’hem assabentat ara. Resulta que la model està passant uns dies de vacances a l’illa de Mallorca per desconnectar de la feina; així ho ha volgut mostrar en una publicació a Instagram, tot i que per a ella no era la primera vegada que trepitjava l'illa, tal com ha confessat en un emotiu missatge en què Emily ens ha fet conèixer una petita part de la seva infantesa.

 

Així doncs, la model ha explicat que fins als 14 anys, estiuejava cada any durant una setmana a Mallorca amb la seva família, concretament, a la localitat de Sant Joan, i ha aprofitat per agrair a Mallorca l’hospitalitat que ha pogut gaudir tots aquests anys, fent-ho a més, en català.

 

 

«Mallorca! He passat cada estiu de la meva joventut aquí fins que vaig complir els 14 anys en una petita localitat anomenada Sant Joan, al centre de l'illa. No havia tornat des de fa 10 anys i venir a descobrir l'illa com a adulta ha estat una cosa increïble. Gràcies per un viatge increïble», explicava la model a tots els seus seguidors acompanyant el missatge d'una instantània de la seva infantesa.

 

Per arrodonir-ho, i per mostrar encara més l’afecte que sent per l’illa, ha volgut acabar el seu missatge, escrit en anglès, amb unes sentides paraules escrites en català: «T'estimo Mallorca, tens un lloc especial al meu cor»

 

També et pot interessar...