Imatge d'Emma García

Emma García s'adona que ho havia preparat des de feia temps

Emma García no es pot creure que l'hagi enganyat així

Emma García es va sentir profundament afectada pel conflicte que es va desfermar al plató de 'Fiesta' arran de l'idil·li entre Alba i Jorge. Tots dos eren col·laboradors del programa i, després de l'escàndol, l'exguàrdia civil va haver d'abandonar la televisió durant un temps.

Setmanes després, la presentadora va confirmar que l'ex de Fonsi seguia sent col·laboradora del programa, però desconeixia el futur professional de Jorge. Tot i això, Carrillo encara no s'ha incorporat al seu lloc, però sí que ho ha fet a 'Ya es mediodía', on ha revelat el pla ocult de qui va ser el seu company, deixant Emma García amb la boca oberta.

Emma García confiava que no fos un pla ideat

Emma García va ser de les primeres que va acompanyar i va empatitzar amb el dolor de Jorge davant la infidelitat a la seva dona Alicia Peña. Entre llàgrimes, l'exguàrdia civil va confessar el seu error i va decidir apartar-se per intentar solucionar les coses amb la seva dona.

Mentrestant, Alba es va entossudir a desmuntar el que va ser el seu company, desvelant fins a quin punt va arribar el flirteig a la festa nadalenca de la productora. Va confirmar que van tenir relacions íntimes, dinamitant el malmès matrimoni i encapçalant una guerra contra Jorge a la qual ell es negava a entrar.

El més sorprenent va ser l'actitud de la dona de l'exguàrdia civil que va fer pinya amb ell. El que va fer pensar que tot era una trama orquestrada per fer que Alícia es guanyés un bitllet a 'Supervivientes'.

La presentadora de 'Fiesta' no es podia creure que les coses anéssin per aquí i, encara menys, pensar que Jorge seria capaç de posar en risc la seva família. Tot i això, el programa va decidir apartar-lo durant un temps. I, així, aliè als mitjans, ha estat fins que Pérez torna a Telecinco de la mà de Paz Padilla al plató de 'Déjate Querer'.

Foto d'Emma García
Emma García se sent estafada després de confiar en el col·laborador | Mediaset

L'entrevista més esperada del col·laborador que comptarà amb un missatge molt especial adreçat a la seva dona. El programa es va presentar a 'Ya es mediodía', on Alba va manifestar la seva teoria sobre la veritat oculta del matrimoni. «Pot ser que aquesta sigui la productora dels que salten després de l'helicòpter?», va deixar caure sobre l'enllaç amb 'Supervivientes'.

Emma García s'assabenta de tota la veritat

La col·laboradora del programa presentat per Emma García està convençuda que Jorge anunciarà la participació de la seva dona a 'Supervivientes'. Aquest rumor va començar a córrer fa mesos quan es va especular que la infidelitat havia estat un pla del matrimoni per donar a Alicia més protagonisme.

Ara que la nova edició està anunciant als nous supervivents, l'entrevista de Jorge ha fet què pensar. «Aleshores el que estem fent és introduir la dona?», preguntava Carrillo. «Al final resultarà que del que m'acusaven, de posar-los un parany, me'l posaran a mi», afegia.

Fotomuntatge de Jorge Pérez i Alicia Peña
Emma García assumeix que els rumors eren certs | CatalunyaDiari

«El meu representant no porta ningú que hagi ficat a treballar aquí després de l'embolic aquest», va assenyalar. Per a la model, és clar que la coach i l'exguàrdia civil han preparat el terreny i l'han fet servir per generar expectació, cosa que tant ella com la seva amiga Marta López ja van anunciar fa mesos quan la infidelitat va sortir a la llum. L'ex de Feliciano sosté que l'entrevista de Jorge és una «presentació en societat» d'Alicia i que aquesta «anirà a 'Supervivientes'».

Les paraules d'Alba podrien haver provocat l'enuig d'Emma García i de la cadena per desvelar un dels secrets de la nova edició. En el seu afany per rebentar el que un dia va ser el seu company, es podria ficar en embolics per parlar massa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!