Primer pla de la presentadora Emma García a un photocall amb un somriure

Emma García té clar si Asraf Beno està enamorat d'Isa Pantoja o és mentida

Emma García coneix molt bé l'exsupervivent

Emma García coneix millor que ningú el que realment s'amaga en la relació entre Asraf i Isa. La presentadora de 'Fiesta' ha treballat braç a braç amb el model i ha tingut l'oportunitat de conèixer-lo darrere de les càmeres.

Emma sempre ha tret la cara per ell i ha opinat obertament sobre el seu pas per 'Supervivientes'. També no ha dubtat a defensar-lo quan els rumors esquitxaven el seu idil·li amb la filla de la tonadillera.

Emma García sap què hi ha entre Asraf i Isa

Emma García ha estat molt pendent del pas del marroquí per Hondures i no li ha agafat per sorpresa la seva actitud a l'illa. La basca no compartia la visió de la resta de concursants que el titllaven de tenir dues cares i sortia a defensar-lo.

Emma té clar que Beno no té aquesta maldat que molts s'entesten a assenyalar i així ho manifestava a 'Fiesta'. «És tal com se l'està veient a l'illa», va afirmar amb rotunditat la presentadora deixant clar que el coneix molt bé.

Emma García asseguda al plató de 'Fiesta', el programa de Telecinco que presenta
Emma va treballar amb Asraf a 'Viva la vida' i el coneix molt bé | Mediaset

Unes paraules que també es fan extensibles a la seva relació amb Isa Pantoja. La seva història d'amor ha estat plena de crítiques des del principi i encara continua generant rumors. A mesos que se celebrin les noces, hi ha qui continua qüestionant que realment Asraf estigui enamorat d'Isa.

Beno va ser qualificat de «masclista» per com tractava suposadament la germana de Kiko Rivera i també de ser «una persona tòxica». Tot i que la col·laboradora d'Ana Rosa ho ha negat diverses vegades, ningú ha tingut en compte la seva pròpia experiència.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja des del plató i Asraf Beno plorant mirant cap abaix el 18 de juny de 2023
Emma sap que Asraf és una persona molt sensible | Mediaset

La que sí que ha parlat obertament sobre el marroquí ha estat Emma. La presentadora de 'Fiesta' va treballar amb ell a 'Viva la vida' i ha tingut l'oportunitat de conèixer-lo molt bé. Sempre ha recalcat que va ser un luxe tenir-lo al plató i que és un noi sensible i generós.

De fet, Emma va ser testimoni de com Asraf s'enfonsava quan el seu cunyat Kiko va carregar contra Isa en una exclusiva. Incapaç de permetre aquesta injustícia cap a la seva futura dona, Beno no va poder contenir la impotència en veure-la patir. Un moment que García va presenciar i que va sentir real.

Emma García es posiciona al costat del model

Emma va acabar ficant-se de ple al concurs d'Asraf i en com el seu quart lloc era considerat d'injust. «Asraf va ser el primer eliminat de la nit. Us dic una cosa: fins i tot aquí va demostrar ser elegant», va opinar lloant el seu pas pel reality.

«A mi em va sorprendre moltíssim i em va fer molta pena», va afegir deixant clar que li hauria agradat que arribés més lluny. És evident que Emma segueix tenint un bon record de Beno i que en té una visió molt diferent de la de la resta.

De fet, no va dubtar a enfrontar-se directament contra Raquel Bollo pels seus atacs cap a ell. «Manuel és al carrer perquè malauradament se n'ha hagut d'anar de 'Supervivientes'. No ha estat per la baralla amb Asraf», li va dir.

Captura de pantalla d'Emma García enfadada amb Ginés Corregüela en 'Fiesta'
Emma opina que Asraf és igual davant i darrere les càmeres | Telecinco

A més, no només li ha mostrat el suport al model, també a Isa de qui opina que ha fet un defensa excel·lent. García va confessar a la sevillana la seva decepció per com Alma es va dirigir a Isa quan va sortir del reality. «Quan ha sortit, no sé què li ha passat. No he entès Alma i fins i tot m'ha decebut», ha opinat.

La parella ha demostrat que estan molt units i enamorats, i que els seus plans de casament continuen en marxa. A diferència del que molts puguin opinar, entre la col·laboradora i l'exsupervivent hi ha una història d'amor d'allò més real.

Fa quatre anys que estan junts i Beno ha encaixat a la perfecció a la vida de la seva noia. Tant que sent el fill d'Isa com el seu fill. Ara, l'únic que els queda és segellar el seu amor la tardor que ve.