Foto d'Emma García

Emma García demana explicacions després d'una traïció a casa

Emma García no es pot creure el que han fet els seus companys

Emma García no és partidària de les injustícies i sap que a casa seva se n'ha comès una de molt greu. La història ja ve de lluny i comença amb una baralla entre dues productores que defensen ser competència però treballen totes dues per a la mateixa cadena.

El problema parteix de la figura d'Ana María Aldón, tot i que hi ha més coses del passat que destapen una trama de competència i de picabaralles extensa. Aquesta trama ha acabat perjudicant la mateixa cadena de la qual forma part Emma García.

Emma García no entén com han pogut actuar així

Ana María Aldón ja és una col·laboradora fixa a Fiesta, l'espai presentat per Emma García. A més, és un personatge del cor que és d'actualitat pel seu incipient divorci amb José Ortega Cano.

Imatge d'Emma García entrevistant Ana María Aldón
Emma García entrevista la seva col·laboradora a 'Fiesta', dies abans que aparegués ella a 'Sálvame' | Telecinco

Aquesta jugada la va voler aprofitar Sálvame per fer una entrevista a la dissenyadora el mateix dia de l'estrena del programa de Sonsoles. La Fàbrica de la Tele, productora de l'espai de Jorge Javier, va pensar que amb una entrevista a Ana María podrien pal·liarl'estrena de Y ahora Sonsoles. Tanmateix, no va funcionar perquè va acabar liderant Antena 3 amb gairebé un milió i mig d'espectadors.

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora d'Emma García no va tenir res de nou per oferir a l'entrevista. Unicorn Content, la productora de Fiesta , li va donar permís a Ana María per anar a l'espai de Jorge iva ser allí dilluns a la tarda. Però, abans ells van eclipsar les possibles declaracions sucoses amb l'aparició d'ella al programa d'Emma, és a dir, van fer la jugada perfecta i van fastiguejar Sálvame.

Davant d'això, Sálvame també va moure fitxa, i és això el que no ha semblat gens bé a Emma García. L'entrevista no els va donar bons resultats, però sí que hi va haver bones declaracions que Ana María va fer públiques quan es pensava que no l'estaven gravant. Es va equivocar, la Fàbrica de la Tele va continuar gravant i després va emetre aquestes paraules que va dir ella en privat.

Emma García no es pot creure que al final hagin emès les declaracions que eren privades

«El meu marit té 68 anys i està bé de salut. És que sembla que té una malaltia terminal i que es morirà demà», va revelar la dissenyadora al presentador i a la resta de col·laboradors en una pausa de publicitat.

Així mateix, els va confessar quan pensava que no la gravaven que la família del torero s'havia ficat pel mig i estava agilitzant els tràmits del divorci. Aquesta revelació fa pensar en Gloria Camila, que ja està al costat del seu pare i fora del concurs de Pesadilla en el Paraíso.

Ana María Aldón i Jorge Javier
La dissenyadora explica la seva versió al plató de 'Sálvame' | TELECINCO

Aquest artifici d'emetre contingut que s'ha dit en publicitat no ha agradat gens a Emma García, ni tampoc a Unicorn Content. Si La Fàbrica de la Tele li torna a demanar algun favor, veient el que han fet, el més possible és que no li concedeixin i que no hi hagi més intercanvis.

Però, no van ser només els de Sálvame els que van jugar brut, sinó que els de Fiesta també ho van fer. Cal recordar que els van fastiguejar l'entrevista avançant-la ells al seu primer programa, quan ja estava signada la col·laboració.

Sigui com sigui, només s'han fet mal a si mateixos i a la cadena perquè l'estratègia era ser líder en audiència superant l'estrena de Sonsoles. No obstant això, per no deixar de banda les seves picabaralles i indiferències, no ho van aconseguir.