Primer pla d'Emma García mig somrient.

Emma García descobreix que la seva enemiga torna a la televisió per competir amb ella

Emma García descobreix que tindrà competència a TVE

La tensa relació entre Emma García i Toñi Moreno ve de lluny. Concretament, des del 2018, quan totes dues es veien obligades a intercanviar els seus llocs de feina.

En aquell moment, l'andalusa es traslladava al set de Mujeres y Hombres y Viceversa i la basca passava als caps de setmana, posant-se al capdavant de Viva la Vida. Un moviment que no acabava de ser del gust de Moreno, que sentia que l'havien apartat a un segon pla.

Foto d'Emma García al plató de 'Fiesta'.
Emma García és una de les presentadores estrella de Telecinco. | Mediaset
 

Tot i que la versió oficial és que des de la cadena van voler fer un intent desesperat per aixecar l'audiència de MYHYV, que en aquell moment es trobava en decadència.

«Vam viure un moment complicat totes dues, que ens ho va capgirar tot professionalment i personal. Això ho hem viscut només tu i jo», explicava Emma  sobre aquesta situació.

Poc temps després, sorgia una desavinença entre totes dues. I és que Toñi s'havia guanyat l'afecte de l'audiència i la van escollir com a substituta de García durant l'estiu.

Una cosa que no li va agradar gaire a la basca, que apostava per una altra persona. «Jo em decantava per Terelu Campos», insinuava. A partir de llavors, la tensió es va fer més evident i la presentadora de Fiesta es veia obligada a donar explicacions.

Imatge de Toñi Moreno presentant el programa 'Déjate Querer'.
Toñi Moreno ha rebut una gran oferta de feina a TVE. | Mediaset
 

«Ens hem hagut de trucar per aclarir les coses. A més, per les dues parts, quan hi havia alguna cosa que podia malinterpretar-se, ho hem deixat molt clar les dues», sostenia.

Mentre que, per la seva banda, Toñi també va voler deixar de banda qualsevol mal rotllo. «És clar que no, jo a Emma me l'estimo molt i ella a mi també. Està tot bé, sempre ha estat bé», assenyalava amb seguretat.

Emma García i Toñi Moreno tornen a enfrontar-se a la televisió

«A mi m'agraden tots els reptes que em proposi Mediaset», admetia en aquell moment, volent restar importància al tema. Les dues presentadores arribaven a tenir fins i tot un cara a cara en què es deien tot el que pensaven.

«Ja sabeu que no tenim una bona relació», feia broma Emma. Tot i això, Toñi es negava a respondre a certes preguntes relacionades amb la seva vida privada.

Fotomuntatge d'Emma García i Toñi Moreno serioses.
Emma García i Toñi Moreno fa temps que estan enfrontades. | CatalunyaDiari
 

«Tu saps que de la meva vida privada no en parlo», sentenciava en treure-li el tema de les seves parelles. «La meva família sap quina és la meva vida. Els meus amics i la meva família. Però aquesta parcel·la de la meva vida a mi m'agrada guardar-me-la per mi perquè sento que soc propietària d'aquesta part», assegurava Moreno.

Una resposta molt seca que deixava la seva companya sense opcions. «Bé, ara ja no sé per què preguntar-te, perquè com que m'has dit 'jo no parlo de la meva vida privada...'», comentava García una mica molesta.

Foto de Toñi Moreno presentant 'Viva la Vida'.
Toñi Moreno no ha acabat d'encaixar a Telecinco. | Telecinco
 

«Que, per cert, no indagaria en la teva vida privada, era simplement una pregunta de com estava el teu cor». Poc després, Emma acusava Toñi d'haver estat seca amb ella, encara que Toñi ho negava completament.

«Li prometo a vostè que jo no he estat seca, el que passa és que m'ha dit 'tens parella?'. I és una d'aquelles preguntes que jo no contesto», assegurava.

Ara, un temps després, i havent superat suposadament aquest tema, Toñi es convertirà en la competència directa de la basca després d'apostar per TVE.

Moreno es posarà al capdavant del programa Anillos de oro, on a cada entrega es repassarà una gran història d'amor viscuda al nostre país.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp