Muntatge amb una foto d'Emma García i del logotip de 'Fiesta'

Emma García dona una notícia important del clan més famós de Telecinco

Emma García ha viscut un moment complicat al plató

Emma García està tenint uns últims programes de 'Fiesta' molt intensos, en què fins i tot ha hagut d'aclarir una mica de la seva vida personal. Però, un dels moments més importants que ha viscut és quan s'ha revelat la impactant dada sobre una de les famílies més famoses de Telecinco.

Emma García ha pogut comprovar que el que s'ha explicat ràpidament ha propiciat reaccions. Tant és així que una de les persones del clan ha trucat en directe per negar-ho per activa i per passiva.

Emma García dóna la 'bomba' més inesperada a 'Fiesta'

Emma García ha vist aquests dies que la filla gran de María Teresa Campos ha parlat del seu germà secret. Ho ha fet tant a 'Sálvame' com al seu bloc a la revista 'Lecturas' i això ha portat conseqüències. Ha propiciat que la premsa es posi a investigar-ho per saber-ne més.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La presentadora de 'Fiesta' ha estat testimoni que al seu programa s'ha obtingut informació de l'home i s'ha compartit amb els espectadors. Exactament, s'ha posat sobre la taula que ell hauria estat a la presó. Això ha deixat Alejandra Rubio al·lucinant, que ha negat saber-ne res i fins i tot ha dit desconèixer que la seva mare n'hagués parlat.

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
Emma García té clar que el que ha revelat no agrada a la mediàtica família | EUROPA PRESS

La periodista basca ha sentit la jove manifestar a més: «La meva mare pensa força les coses i les fa de manera racional, però també es pot equivocar. A mi em sorprèn que ho hagi fet i potser s'ha equivocat, perquè és millor deixar les coses tranquil·les. Però, si ho ha dit és per alguna cosa».

Emma García, perplexa davant de la immediata reacció

Emma García ha vist que aquesta notícia donada al programa ha fet que a Alejandra ràpidament li sonés el telèfon. I és que li ha trucat Terelu per desmentir el que havia explicat del seu germà. Per això, Rubio ha demanat a direcció que eliminés immediatament el rètol on es deia que aquell havia estat a la presó.

Emma ha volgut saber què estava passant i Alejandra ha optat per posar el telèfon en altaveu perquè la seva mare parlés. Aquesta ha dit: «Només truco per dir que el meu germà mai ha estat a la presó. No tinc res més a dir».

«Ell mai no ha estat a la presó i jo no l'he posat al punt de mira de res. No tinc res més a dir-vos. Us ho agraeixo i ja està, un petonet».

La basca, però, ha intentat que la seva interlocutora no pengés. Per aquest motiu ha volgut preguntar més coses, però la malaguenya els ho ha impedit dient: «Saps que no puc». Després, ha penjat.

Foto d'Emma García
Emma García ha intentat obtenir més informació del clan però no ha pogut | Mediaset

Emma García ha vist que Alejandra ha volgut sortir en defensa de Terelu: «Ella té més informació que jo en aquest sentit. I si ella diu que no és que no. Jo no ho sé, però si ella decideix entrar a un programa de televisió per dir que no, és que no». «No entrarà per mentir».

Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós
Emma García l'ha vist negar rotundament la informació sobre l'estada a la presó del seu familiar | Europa Press

Tot i això, la presentadora basca ha comprovat que la col·laboradora que havia portat aquesta informació al format, Gema Fernández, no retirava la informació. Per això, ha afirmat: «hi ha una sentència condemnatòria que tinc aquí davant i que diu que se'l condemna criminalment. Estem parlant d'un altre moment, el procés es va dilatar en posar recursos i ell ha complert la condemna». «Jo no sé quan ha estat a la presó».

Emma García s'ha mostrat perplexa i només ha afegit que si Terelu ha desmentit la informació és perquè sap que no és certa. Però, els col·laboradors han continuat donant suport a Gema, especialment Saúl Ortiz. Aquest ha manifestat: «Se'l condemna per un delicte tan greu, tan greu, que el menys important és si ha estat a la presó o no».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!