Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Emma García.

Emma García es justifica entre llàgrimes després del cop patit durant el seu últim dia

L'acomiadament de 'Viva la Vida' deixa Emma García completament enfonsada

Emma García s'acomiada de la cadena de Fuencarral després de cinc anys en antena. Viva la vida s'emetia per última vegada el diumenge 24 de juliol i, durant l'últim dia del format, Emma no va poder contenir les llàgrimes quan deia adeu a tots els espectadors i als seus companys.

Imatge d'Emma García.
Emma García s'acomiada d'una de les seves millors etapes de l'àmbit professional. | Europa Press
 

Viva la vida arribava després de la cancel·lació de l'espai que María Teresa Campos presentava cada cap de setmana, Qué tiempo tan feliz!. L'espai pretenia continuar oferint contingut sobre el món del cor durant els dissabtes i els diumenges.

L'espai televisiu dirigit per Raúl Prieto ha arribat al final amb 529 emissions, una xifra que es diu molt de pressa, però són hores i hores en directe. Va ser diumenge passat quan l'espai televisiu, després de cinc anys, s'acomiadava per sempre de la graella.

Emma García i tots els seus companys van estar presents durant l'adeu de Viva la vida. Hi eren Raquel Bollo, Luis Rollán, Kiko Matamoros, Marisa Martín Blázquez o Makoke.

Així mateix, Emma García, conductora de grans formats, no va voler faltar en què seria l'últim enregistrament del programa dels caps de setmana de Telecinco.

Emma García troba a faltar dues de les seves companyes

Durant l'emissió de l'últim dia, molts dels seguidors més fidels del programa van trobar a faltar dues de les presentadores estrella, Toñi Moreno i Sandra Barneda. Tothom va destacar el fet que la direcció de l'espai televisiu no hagués comptat amb la participació de les catalanes a l'últim directe de Viva la Vida.

Toñi Moreno va ser la primera a posar-se al capdavant del programa durant el seu primer any de vida, mentre que Sandra Barneda va ser el relleu estival de García i Moreno. 

Cal destacar que el director de l'espai és un gran amic de Toñi Moreno, però, així i tot, ni ell ni els seus companys no van dedicar unes paraules a dues de les cares que es van posar al capdavant del programa en alguna ocasió.

Van ser les xarxes socials les que van trobar a faltar la presència de totes dues. Hem d'esmentar que han presentat el 34% de la trajectòria del programa, sumant així un total de 180 programes. Un detall que va passar completament per alt a la direcció de Viva la Vida.

L'absència de Toñi Moreno va fer que una gran part dels espectadors carreguessin contra Emma García pel seu paper com a conductora del programa. A més, li feien saber que Viva la vida arribava al seu final per culpa seva, ja que ha portat el format televisiu a la ruïna.

Els seguidors més fidels del format tampoc no van oblidar la presència de Sandra Barneda. La presentadora catalana, que ja ha finalitzat els enregistraments de La isla de las tentaciones, compta amb molt seguidors a les xarxes socials.

De fet, Barneda sí que va recordar el format i va voler donar suport a Emma compartint una foto agraint haver format part de la gran família de Viva la vida.

Uns pocs minuts abans de finalitzar el directe, Emma García va pronunciar unes paraules molt emotives. «Estem emocionats, com es pot imaginar la gent, perquè han estat quatre anys. És veritat que s'acaba una temporada, una etapa. Estem acostumats a aquesta mena de coses, un fet que no implica que no ens emocioni. Sabem que la nostra vida televisiva és així», manifestava Emma García molt emocionada.