Emma García té un patrimoni de vuit milions d'euros

La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' és propietària de l'empresa Atom 2002

Imagen de archivo.
Imatge d'arxiu d'Emma García | cedida

'Mujeres y Hombres y Viceversa' està de celebració. Aquest dissabte el programa celebra el seu desé aniversari i ho fa amb una Emma García que s'ha convertit en un dels rostres més emblemàtics de Mediaset. La presentadora basca ja fa setze anys que va aparéixer per primera vegada a Telecinco —anteriorment havia treballat a ETB— i, sens dubte, el seu èxit ha estat aclaparador. Per això, al llarg d'aquest temps ha pogut assolir una bona fortuna.

Segons apunta 'El Español' el secret d'aquest patrimoni seria l'empresa que va fundar amb el seu marit, Aitor Senar. Just abans de començar el seu ascens meteòric, la parella va fundar Atom 2002 SL, la mateixa setmana que Emma García va començar a presentar 'A tu lado'.

Una empresa dedicada a protegir els seus drets

Aquesta empresa es dedica a la explotació de tots aquells drets renunciables de propietat intel·lectual de periodistes i presentadors. L'objectiu de crear-la era per explotar el treball de la presentadora a la televisió i protegir els seus interessos. Ja amb Atom 2002, s'ha pogut veure a la presentadora presentant els debats de 'Supervivientes', 'El juego de tu vida' o 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Aquesta llarga trajectoria, sobretot amb el programa de cites, ha repercutit prositivament a l'empresa. I és que, segons explica el citat mitjà, l'any 2016 l'empresa va arribar a ingressar 1,1 milions d'euros, aconseguint uns 660.000 euros de benefici.

Un gran patrimoni

El que va ingressar aquell any, però, no és el més destacable. El patrimoni que la parella tenia acumulat fins aquell moment era de vuit milions d'euros. Unes dades que deixen clar que Emma García i el seu marit es troben en una molt bona situació econòmica i sembla que això durarà temps.

La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha esdevingut un dels rostres més populars de la televisió i és una aposta segura per produir qualsevol programa. Per aquest motiu, juntament amb el pare de la seva filla ha sabut aprofitar al màxim el seu èxit i s'ha garantit una important estabilitat econòmica.


Comentaris

envia el comentari