Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García es posa enmig de la nova parella de Telecinco i vol trencar la relació

Emma García deixa a tots bocabadats pel que ha dit sobre la parella de moda

Christian Gálvez i Patricia Pardo  van confirmar finalment la seva relació després de la notícia revelada per Socialité fa un parell de setmanes.

Aquest dissabte, el presentador d'Alta Tensión ha dedicat unes paraules afectuoses a la seva nova parella. Unes paraules que no han passat desapercebudes als passadissos de Telecinco.

Encara que hagi triomfat l'amor entre tots dos, n'hi ha molts que critiquen Gálvez. Opinen que no és la millor manera de referir-se a una relació després que veiés la llum que l'exparella d'aquest, Almudena Cid, no estaria passant un bon moment després d'aquesta ruptura.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan junts. | CatalunyaDiari
 

«Tu, Pati, alimentes els meus cinc sentits. Tot es redueix a l'última persona en qui penses cada nit i aquí és on tu ets».

Això deia fa uns dies Christian Gálvez al seu programa de Cadena 100 per verificar la seva relació amb Patricia Pardo.

La dedicatòria de Christian Gálvez a la seva nova parella que trenca Almudena Cid

Qui fos presentador de Pasapalabra no s'ha tallat a l'hora de parlar del seu nou amor. «Aquesta setmana he après que si faig qualsevol pas pot ser que m'aplaudeixin o que em critiquin. Però també he après que, si no el dono, pot ser que facin qualsevol de les dues coses».

«Així que, el que he decidit, és caminar amb llibertat, gaudint de cada pas. Camino sense pressa, però amb l'ànima», començava la seva sentimental dedicatòria.

Foto d'Almudena Cid.
Almudena Cid no aixeca cap després de la ruptura amb Christian Gálvez. | GTRES
 

«Algú a qui estimo i admiro va dir aquest dilluns, feliç i il·lusionada, que si són roses, floriran, es diu Patricia. I a tu, Pati, et dic que són roses, que penso regar-les i cuidar-les tant que tindrem el roser més gran de Galícia, d'Espanya i del món sencer».

«I si demà es panseixen, recordarem que el que importa és la perseverança i la passió dels jardiners», confessava Christian.

Emma García es fica al mig de la nova parella de Telecinco

Jorge Javier Vázquez, com alguns col·laboradors del Deluxe, asseguraven divendres passat que Almudena està passant-ho malament per aquesta ruptura. Sobretot perquè l'exgimnasta esperava recuperar com fos l'amor del presentador.

I és que tal era el xoc per a Almudena en adonar-se que el seu ex s'havia enamorat d'una altra que deixava de seguir Christian Gálvez a les seves xarxes.

Emma García sortint del cotxe mentre parla per telèfon.
Emma García ha passat per diversos moments decisius per la seva vida personal i professional. | GTRES
 

Tornant a la dedicatòria de Gálvez a la ràdio, hi ha hagut una cara molt coneguda de Telecinco que ha volgut dir-hi la seva.

Emma García s'ha mostrat feliç en veure enamorat el seu company i li ha enviat un missatge molt bonic. «Que gaudiu cada minut, cada moment i cada pasiño», deia.

Això sí, Emma García també ha tingut un gest amb la més afectada per la ruptura. També ha tramès un afectuós missatge a l'ex de Gálvez. «Li remeto una forta abraçada, li tinc moltíssim afecte», afirmava.

La família d'Almudena Cid no s'esperava la ruptura

Sí que queda clar que aquells que coneixen Almudena no troben cap sentit al final d'aquesta història d'amor. I és que el matrimoni semblava gaudir d'una vida plena i res no feia pensar el que va passar fa tot just dos mesos.

Gairebé ningú no sabia res dels detalls d'aquesta ruptura, un fet que la revista Semana va revelar, donant ressò a la versió dels familiars de Cid.

«Volem respectar-la, però Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja sap el motiu», deien els familiars més propers. El cas és que estan molt tristos pel que ha passat.

El motiu: que li tenien un afecte enorme i que mai no van pensar que el matrimoni acabés així, d'aquesta manera tan sobtada.