Emma García emocionada

Emma García recrimina uns tocaments fora de lloc a un col·laborador de 'Viva la vida'

La presentadora i Carmen Borrego han criticat l'actitud d'un company, que s'hauria excedit amb Pol Badía

El programa dels caps de setmana de Telecinco, 'Viva la vida', es descriu com un programa blanc en el qual es tracten els temes d'una manera molt tranquil·la i molt cuidada. Malgrat això, en alguns casos es donen lloc a situacions que evidencien algunes de les reaccions i actituds dels seus col·laboradors.

  

Aquest cap de setmana, ha estat la mateixa Emma García, presentadora del programa, qui ha hagut de cridar l'atenció a un dels seus tertulians, que ha tingut una actitud fora de lloc amb un dels convidats del format.

Els fets han passat durant una publicitat quan  José Antonio Avilés, col·laborador del programa, hauria fet uns tocaments fora de lloc a Pol Badía, convidat aquella tarda al programa. Un cop tornaven de la pausa publicitària, Pol Badía explicava el que havia passat i la resta de col·laboradors no donaven crèdit als fets.

El col·laborador ha estat renyat

Carmen Borrego ha estat la primera a preguntar-li al col·laborador si no li feia vergonya el que havia fet. Seguidament,  Emma García ha recordat que no feia gens de gràcia i ha afegit que a ella no li agradaria que algú li toqués un pit sense el seu consentiment. Per la seva banda, el col·laborador ha intentat treure ferro als fets, sense gaire èxit.

També et pot interessar...