Emma García plorant primer pla

Emma García es trenca en anunciar-ho: «Ha mort»

Emma García plora desconsolada després de la mort del seu pare

Emma García ha tenyit de dol els passadissos de Telecinco després de la pèrdua d'un dels seus éssers més estimats. Emma García confirmava aquest matí a través del seu compte oficial d'Instagram que havia perdut al seu 'aita'.

Emma García deixava consternats els seus seguidors després de fer pública una notícia que mai no hauria volgut donar. Aquest divendres, el pare de la conductora de Viva la vida moria per a desgràcia de la periodista de Mediaset.

Emma García seriosa
Emma García va comunicar aquest divendres a les seves xarxes socials que ha mort el seu pare | Telecinco

Emma García comunicava la notícia a les seves xarxes, malgrat que no donava gaires detalls de com s'havia produït el fet.

Emma García, trencada per la mort

Al post d'Instagram que ha publicat, Emma García ha recordat visiblement emocionada com era la figura del seu pare, el seu 'aita'.

«No hi ha paraules per expressar el buit que deixes, aita. El teu comiat ha estat difícil, però l'afecte que hem rebut ens ha reconfortat. És el que té ser una persona tan bondadosa. Vas donar tant que la teva marxa deixa una empremta immensa d'amor», començava el post.

«No deixis de mirar-nos i somriure'ns des de dalt! La teva fortalesa i sensibilitat ens acompanyarà sempre, guerrer!», exclamava Emma orgullosa.

Des de fa un parell de mesos, sabíem que la relació d'Emma García amb el seu pare era molt especial. Durant un programa per Nadal, Emma només tenia paraules d'afecte i admiració cap a ell.

Emma García i el seu marit
Emma García rep el suport del seu marit, Aitor Senar, després de perdre el seu pare | Europa Press

«M'emociono, especialment pel meu pare. Mai tinc temps per dir-li que l'estimo molt i que és un referent per a mi. No conec una persona més bonica. Sempre hi és, per als seus fills. I mai trobo el moment de dir-ho», confessava la presentadora amb els ulls plens de llàgrimes.

Reaccions a la mort del pare d'Emma García

Només comunicar la luctuosa notícia, el post publicat per la periodista basca s'ha omplert de likes i missatges de condol per aquesta pèrdua. Fins a 2000 likes ha rebut l'emotiu missatge d'Emma García.

Un dels primers col·laboradors de la cadena que li ha enviat un missatge de suport ha estat Rafa Mora. «Ho sento molt, el meu més sentit condol», deia el missatge del tertulià de Sálvame. A més, Carlota Corredera li enviava de manera immediata «una abraçada molt forta».