Emma Suárez, enfonsada per la mort de l'artista Carlos Sánchez

L'artista va ser una de les icones de la «movida» madrilenya
Imatge d'arxiu d'Emma Suárez. | cedida

 

Aquest divendres 7 de setembre Madrid es despertava amb la trista notícia de la mort de l’artista Carlos Sánchez, que va perdre la vida als 60 anys després de lluitar diversos anys contra una malaltia.

 

Sánchez, pintor i il·lustrador, va ser un referent i icona de la «movida madrilenya». Per alguns serà un perfecte desconegut, però molts el recordaran pel memorable disseny del pòster «La llei del desig», una pel·lícula de Pedro Almodòvar gravada en la retina de tota una generació. A més a més va ser el creador de portades de disc de Kiko Veneno, Ketama o Golpes Bajos.

 

La pèrdua de Carlos Sánchez, un cop dur per a Emma Suárez

Una de les persones que més han mostrat els seus sentiments després de la mort de Sánchez ha estat l’actriu Emma Suárez. Així ho ha fet saber a través del seu compte particular d’Instagram ,on ha publicat un emotiu adéu, que s’ha unit al dolor del món artístic espanyol i de la família de Sánchez.

 

 

La imatge mostra un dels moments més íntims d’Emma Suàrez, a l’hospital i agafant la mà de Carlos Sánchez. La imatge, acompanyada de les paraules «només qui estima vola», porta milers de likes i és realment impactant, ja que demostra com d’unida estava a l’artista mort.

 

Emma Suàrez, acompanyada per molts missatges a les xarxes

Com era d’esperar, les reaccions no han tardat pas a arribar. Molts dels seguidors de l’actriu han volgut acompanyar-la en aquests moments tan durs, enviant-li missatges de suport i de consol. Entre ells, Mariola Orellana, parella d’Antonio Carmona, que ha volgut dedicar-li aquest text tan bonic: «T’abraço fort la meva Emma estimada... Ara sentirà aquest amor molt més potent i cristal·lí... És un altre estar, però és».

 

Imatge d'arxiu de Ceesepe. | La Razón

 

Carlos Sánchez, també conegut com a Ceesepe, ha rebut molts missatges de record en les darreres hores, demostrant que era un artista respectat i que va marcar tota una època en una societat afamada de llibertat després de la caiguda del franquisme.