Arribada a l'aeroport d'Albert Baró

Emocionant retorn a casa d'un conegut actor català

Albert Baró ha tornat a Catalunya després de la seva excel·lent aventura per Argentina

Albert Baró va canviar el paper de Joan Capdevila pel de Bruno, l'actualitat pels anys 40 i Barcelona per Buenos Aires. L'actor català, després del seu popular paper a TV3 de la mà de 'Merlí', ha triomfat a les pantalles argentines i s'ha tornat tota una celebritat.

  

Fa gairebé un any que l'actor va mudar-se a Buenos Aires i que triomfa amb el serial 'Argentina, tierra de amor y venganza', una telenovel·la sobre la vida d'un català que fuig de la guerra. S'emet totes les nits de dilluns a divendres i compta amb milions d'espectadors, fet que ha convertit a Albert Baró en una de les estrelles protagonistes de les revistes del cor a Argentina.

Albert Baró ja és a casa

Aquesta telenovel·la finalitza durant el mes de desembre, les gravacions ja han acabat i Baró ha decidit tornar a Catalunya, al costat de la seva família, després d'haver viscut aquesta experiència en un país tan llunyà com és Argentina.  Ell mateix ha mostrat les imatges del seu retorn a les seves xarxes socials. L'actor català ha tornat a casa. Segurament després del seu èxit a Sud-amèrica, Baró tindrà un bon grapat d'ofertes, nacionals i internacionals, ja que s'ha convertit amb un actor d'èxit que acumula 1,3 milions de seguidors a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CASA, ara si.

Una publicación compartida de Albert Baró (@albertbaro_) el

També et pot interessar...