El fill de Shakira ensenya un cartell amb «T'estimo» durant un concert

La cantant s’ha emportat els seus fills durant la seva gira per Amèrica per tal de passar el màxim temps possible junts i gaudir de la seva companyia

Imatge de Shakira en un dels seus últims concerts
Imatge de Shakira en un dels seus últims concerts | Instagram @shakira

Que Shakira és una persona que adora tots els membres de la seva família no és cap novetat. La cantant aprofita qualsevol ocasió que té per demostrar a tot el món l’orgull que sent tant pels seus fills com pel seu marit Gerard Piqué, ja sigui a través de publicacions en les seves xarxes socials o de missatges i mencions en alguns dels seus temes de més èxit.

Ara, la colombiana es troba en un moment atrafegat de la seva carrera professional, ja que està immersa en la seva última gira, El Dorado World Tour, que l’ha portat a creuar l’oceà i a celebrar diversos concerts a Estats Units. L’últim, que ha tingut lloc a la ciutat de Los Ángeles, ha comptat amb una presència d’allò més especial per l’artista: la dels seus fills Shasha i Milan.

Milan duia un cartell on es podia llegir «T’estimo»

Així doncs, la cantant ha aprofitat que els petits de la família encara gaudeixen de les vacances d’estiu per prendre-se’ls als EUA, de manera que pugui aprofitar al màxim les estones que tingui lliures per tal de compartir temps amb els seus fills. I, com no podia ser d’altra manera, Shasha i Milan Piqué van formar part del públic que va gaudir fa un parell de dies amb l’actuació de l’artista, demostrant que són els fans més incondicionals de la seva mare.

Però no ha estat la presència dels petits el que més ha cridat l’atenció de tot plegat. I és que Milan va acudir a l’esdeveniment amb un cartell on es podia llegir «T’estimo», un detall que va emocionar profundament la seva mare, la qual compartia una instantània del nen als seus comptes de Twitter i Instagram acompanyada del següent text: «Avui hi ha cartells de ‘T’estimo’ a Los Ángeles. Súper emocionant!».

El color groc del cartell ha indignat alguns seguidors de Shakira

Si bé és veritat que la notícia és un motiu d’emoció i alegria, ja hi ha qui s’ha dedicat a buscar-li els tres peus al gat. I és que, alguns seguidors i mitjans com ‘El Español’ han posat èmfasi en quelcom que troben més important que el missatge de Milan a Shakira: el fet que el cartell que contenia el missatge fos de color groc.

Sí, encara que pugui semblar un deliri propi de l’obsessió causada per la ‘febre groga’, no es tracta de cap broma. Així mateix es pot observar en alguns comentaris, que clamen coses com ara: «En groc? De veritat? Ja em sembla horrible barrejar esport i política, però posar enmig també als nens és repel·lent...».

Diversos fans han sortit en defensa de la cantant

Afortunadament, no tothom reacciona igual davant aquest color, que a mesura que passen els mesos es va convertint en quelcom més susceptible d’opinions. Alguns fans de la cantant defensaven la llibertat de Shakira, dient que «faci el que vulgui, només faltaria. El nen és de pare català i nascut a Catalunya». Alguns, fins i tot, ja advertien a la colombiana del revolt que es formaria entre les files unionistes, manifestant el següent: «Prepara’t perquè et titllin d’independentista tan sols perquè el cartell és groc».

El que està clar és que tant la cantant com la resta de la família estan en el punt de vista de molta gent, que estudia amb lupa tots els seus moviments per tal de trobar qualsevol indici que posi de manifest la seva ideologia política. Un fet que crida especialment l’atenció quan els mateixos que indaguen sense parar són els que es queixin sobre el fet que es barregi la política amb altres camps que no hi tenen res a veure.

Shakira, obligada a suspendre un concert per un virus

Afortunadament, Shakira mai ha entrat en polèmiques d’aquest caire. És més, l’artista ja té els seus propis problemes, que de ben segur li causen més preocupació que les ganes de buscar enrenou d’alguns sectors de seguidors i detractors. Per exemple, el fet d’haver-se vist obligada a suspendre el segon concert que havia de tenir lloc a Los Ángeles, a causa d’un virus que li impedeix dur a terme l’espectacle que estava previst per aquesta nit.

Per aquest motiu, Shakira ha hagut de posposar l’esdeveniment fins al pròxim 3 d’agost. Així ho ha fet saber mitjançant un comunicat a les seves xarxes socials, on ha aprofitat per donar gràcies per la comprensió als «millors fans que una artista podria desitjar».


Comentaris

envia el comentari