Emotiu missatge de Rocío Flores al seu pare

La jove ha aprofitat l'aniversari d'Antonio David per mostrar públicament l'afecte i estima que té cap al seu pare

Rocío Flores li ha dedicat un missatge emotiu al seu pare
Rocío Flores li ha dedicat un missatge emotiu al seu pare | INSTAGRAM

Una de les famílies que protagonitza més espais a la premsa del cor és la de Rocío Carrasco, ja que la filla de Rocío Jurado manté diverses demandes judicials amb el seu ex, Antonio David Flores i a més, viu separada dels seus dos fills.

Tot i que passa per un dels moments més difícils de la seva vida perquè serà jutjat per alçament de béns, Antonio David, que va complir 43 anys, ha rebut un missatge de suport de la seva filla on li demostra tot el seu suport i li dona ànims a través de les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

felicidades jefe, hoy acabo mi día feliz de compartir tu día contigo y con toda la familia y amigos , no sabes lo feliz que me hace verte sonreír y disfrutar de nosotros . Gracias por ser esa persona que nunca me falla , por haberme enseñado a tener los valores que tengo , por haberme inculcado el respeto, la educación , el sacrificio, la constancia y el trabajar duro por mis sueños , ya que nada te regalan en la vida , gracias por darlo todo por mi y mis hermanos , eres mi mayor regalo , eres mi referente . Asique mil felicidades ya no solo por ser tu cumpleaños si no por ser como eres , un tesoro . orgullosa de ti no sabes cuanto , toda la vida viéndote cumplir años a nuestro lado pdt : eres todo un yogurin te adoro jefe @antoniodavidflores

A post shared by Rocio Flores (@rotrece) on

I és que Rocío Flores Carrasco sempre s'ha posicionat a favor del seu pare davant de les disputes que manté amb la seva mare. En aquest sentit, i aprofitant l'aniversari d'ell, la jove, que viu amb el seu pare, ha aprofitat l'aniversari del seu progenitor per felicitar-lo a través del seu perfil d'Instagram.

Rocío Flores felicita al seu pare

Rocío ha compartit amb tots els seus seguidors una fotografia antiga, on apareix amb el seu pare i el seu germà David, quan eren molt petits. Una imatge molt tendra que la jove ha volgut acompanyar amb el següent missatge: «Felicitats 'jefe', avui acabo el meu dia feliç de compartir el teu dia amb tu i amb tota la família i amics, no saps el feliç que em fa veure't somriure i gaudir de nosaltres».

Missatge de felicitació que també ha acompanyat amb el següent text: «Gràcies per ser aquella persona que mai em falla, per haver-me ensenyat a tenir els valors que tinc, per haver-me inculcat el respecte, l'educació, el sacrifici, la constància i el fet de treballar de valent pels meus somnis, ja que no se'ns regala res a la vida. Gràcies per donar-ho tot per mi i els meus germans, ets el meu major regal, ets el meu referent».

«Així que mil felicitats, ja no només per ser el teu aniversari sinó per ser com ets, un tresor. Orgullosa de tu no saps quant. Tota la vida veient-te fer anys al nostre costat. PD: Ets tot un 'yogurín', t'adoro 'jefe'».


Comentaris

envia el comentari