ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Les emotives paraules de Chiquito en la seva última entrevista de televisió

El còmic moria aquest matí després de diversos dies ingressat a l'hospital Carlos Haya de Màlaga

Bertín Osborne, Chiquito y Paz Padilla en 'Mi casa es la tuya'
Bertín Osborne, Chiquito i Paz Padilla a 'Mi casa es la tuya' | Diez Minutos

Avui diversos mitjans s'han fet ressò de la trista notícia que Gregorio Esteban Sánchez Fernández, més conegut com Chiquito de la Calzada, moria aquest matí a l'Hospital Carlos Haya de Màlaga. Moria amb per complicacions coronàries, i deixava darrere seu una carrera llegendària com a humorista.

Moltes han estat les personalitats que han lamentat la seva pèrdua i han volgut recordar com era, però pot ser que una de les persones a les quals li hi hagi sorprès i dolgut més la notícia hagi estat Bertín Osborne. El presentador va tenir el privilegi de ser l'última persona a entrevistar-lo; va ser al seu programa, a 'Mi casa es la tuya', on van repassar la seva trajectòria professional i la vida al costat de Pepita, la seva dona.

L'entrevista la va concedir l'octubre de 2016, i diversos actors, cantaors i humoristes van explicar com havien conegut a Chiquito i com els havia marcat en les seves vides. A l'inici del programa, Bertín va fer un repàs de la vida de l'humorista: va explicar que el seu nom artístic provenia del barri en el qual va néixer, Calzada de la Trinidad; també va relatar com va començar a cantar flamenc ja des dels 6 anys i com als 8 ja realitzava les seves primeres actuacions sobre els escenaris; als 18, com explicava Bertín, va conèixer a la seva difunta dona, Pepita, que va morir en el 2012.

El moment més dolorós del món: la pèrdua de la seva dona
 

Al vídeo que va mostrar el programa recollint el testimoni de totes aquelles persones que el coneixien i a les quals havia influït es van poder veure a alguns dels seus millors amics: José Mercé; Tomás Summers; Juan y Medio. Tots ells van compartir sentides anècdotes de Chiquito, demostrant el molt que ho apreciaven. 

L'humorista va apreciar molt les seves paraules encara que també va haver-hi un emotiu moment per a la tristesa; succeïa quan recordava a la seva dona, Pepita. D'ella ho va explicar tot: del romanç a les noces i com va ser la vida després.

De fet, Chiquito va arribar a dir: «Després de la seva mort ho vaig perdre tot, fins i tot la memòria. Va morir fa quatre o cinc anys ja. Quan parlo d'ella em poso a plorar. Ella era la meva vida». 

Paz Padilla, que també estava al programa, va comentar sobre aquest tema: «Pepita anava amb ell a totes parts». El mateix Bertín també va voler aportar la seva pròpia experiència i va explicar com va conèixer al Chiquito: feia 30 anys, a Marbella, quan actuava en un local. «El millor de l'acudit que t'explica Chiquito és com te l'explica i no el seu desenllaç, que moltes vegades ja el coneixem».


Comentaris

envia el comentari