IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Empeny la seva esposa per salvar-se ell durant l'enfonsament d'un creuer

Una professora va explicar aquesta història als seus alumnes i només un va predir el final

L'home va decidir salvar la seva vida en comptes de la de la seva esposa| Cedida.

Durant la seva classe una professora va decidir explicar als seus alumnes la història de l'enfonsament d'un creuer. La dona va començar explicant com la parella va aconseguir arribar fins a un dels bots salvavides abans que el vaixell es submergís completament a l'aigua, però malauradament només hi havia espai per a un dels dos.

Al vaixell salvavides només hi havia lloc per a una persona | Cedida.

 

Després de l'aparatós accident que havia patit el vaixell i, en veure que no es podrien salvar els dos, l'home va decidir empènyer a la seva dona i salvar-se ell, pujant ràpidament a l'embarcació i veient com la seva dona s'enfonsava juntament amb el vaixell. Com informa Rolloid, en aquest moment, la professora va decidir preguntar als seus alumnes que què creien que la dona hauria dit, al que la majoria va cridar a l'uníson: «T'odio! Ets el pitjor! ». Però en aquest moment, hi va haver un alumne que no va dir res i la professora va insistir: «Què creus que va dir la dona?». Finalment el nenv a mirar-la i va dir: «Crec que el que va cridar va ser alguna cosa com 'tingues cura de la nostra filla!». La professora sorpresa li va donar la raó al nen i va prosseguir amb el relat.

Quan el creuer es va enfonsar, l'home va tornar a casa i va cuidar de la seva filla ell sol. Molts anys més tard, quan l'home ja havia mort, la filla va trobar un diari que explicava que, pocs dies abans de pujar a aquest vaixell, a la dona li havien diagnosticat una malaltia terminal i llavors el seu pare havia decidit optar per l'única opció que permetia que algú pogués tenir cura d'ella. Al final d'aquest diari es podia llegir: «Com hagués desitjat enfonsar-me fins al fons del mar amb tu amor meu, però pel bé de la nostra filla només vaig haver de deixar-te descansar en solitud».


Comentaris

envia el comentari