IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una empresa gastronòmica d’Extremadura envia les seves comandes a Catalunya amb missatges unionistes

L’empresa situada en un poble de Badajoz ha enviat productes amb escrits a favor de la unitat de l’Estat espanyol a una pastisseria de Martorell

Imatge de les Rosquilles Zarza
Imatge de les Rosquilles Zarza | Facebook / @Parcan

Es tracta d'una empresa situada en la localitat de Zarza a Badajoz. Aquesta empresa es dedica a envasar productes gastronòmics extremenys. Tanmateix, molts d'aquests productes són exportats a la resta de l'Estat. La sorpresa ha estat que una pastisseria de Martorell ha rebut quelcom que els ha sorprès molt en la seva última comanda.

  

  

Tal com ha pogut saber el portal 'Directe.cat', aquests pastissers catalans han rebut unes rosquilles —producte estrella local en la regió d'origen—, amb un escrit a l'etiqueta que no els ha deixat indiferents. L’etiqueta portava un missatge a favor de l’unionisme: «Catalunya és Espanya». Segons han explicat els amos de l’empresa extremenya al mateix diari citat, «no pretenien vendre més,  ni tampoc donar-se a conèixer», ja que, «no han penjat l'etiqueta a les seves xarxes socials». També han assegurat que, «no han notat més vendes» després d’etiquetar el producte amb aquest missatge.

El missatge està en l'etiqueta de les Rosquilles Zarza


L'etiqueta es pot trobar en els coneguts dolços en la regió extremenya. Les Rosques d'Esbarzer són una espècie de «dònuts» fets de pasta fullada i rovell d'ou. En més d'una guia turística es recomana provar-los si s'arriba a visitar el lloc, ja que són una part de la gastronomia artesanal de la zona. Justament el missatge es troba sota les instruccions de conservació.

Imatge de l'etiqueta on es pot llegir el missatge: «Catalunya és Espanya»
Imatge de l'etiqueta on es pot llegir el missatge: «Catalunya és Espanya» | Cedida

 

Rosquilles amb posicionament ideològic

Aquestes rosquilles també han sigut protagonistes en el seu lloc d’origen formant el logo del Partit Popular, i fins i tot la bandera tricolor de l’Estat espanyol. 


Comentaris

envia el comentari