IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'empresa argentina Satellogic crearà 100 llocs de feina a Barcelona fins al 2020

Es tracta d'una empresa tecnològica i que ja té diverses seus a Buenos Aires, San Francisco, Montevideo i Tel Aviv

Imatge d'una empresa de Satellogic
Imatge d'una empresa de Satellogic | CatalunyaDiari.cat

Bones notícies per als barcelonins. Si ahir coneixíem que Lidl instal·laria el seu centre europeu a plaça Catalunya i crearia 250 nous llocs de feina, ara ha sortit a la llum que una altra empresa de caràcter internacional ha optat per escollir la capital catalana per potenciar el seu negoci i establir-hi una seu.

En aquest cas, doncs, l’empresa tecnològica argentina Satellogic crearà 100 nous llocs de feina a la ciutat comtal en un marge de dos anys, fins el 2020. La companya ha escollit la capital de Catalunya per establir les oficines centrals per a tot Europa «perquè és una veritable mina de talent, amb tres de les cinc millors universitats de l’Estat espanyol i ben connectada amb altres ciutats europees».

Una empresa dedicada a la fabricació de satèl·lits

Satellogic es dedica a la fabricació de satèl·lits que analitzen la superfície de la terra amb algoritmes basats en intel·ligència artificial i que proporcionen informació a agricultors, empreses i institucions. Per explotar les potencialitats de l’empresa, a més, aquests s’han volgut instal·lar en una ciutat que consideren «una veritable mina de talent».

«Barcelona és una veritable mina de talent i nosaltres necessitem aquest talent, amb tres de les cinc millors universitats de l’estat espanyol», ha explicat uns dels responsables de la marca, Marco Bressan.

Així mateix, aquest expressa que Barcelona és un nexe que permetrà connectar la ciutat amb la resta d’Europa. «La ciutat està ben connectada amb altres ciutats europees i no és complicat atreure les persones amb alt nivell de preparació: és un lloc ideal on començar a treballar per a una empresa capdavantera», relata.

Barcelona, la cinquena seu de la firma argentina

La capital catalana serà la joia de la corona de la marca. Aquests, però, ja acrediten altres seus en punts cabdals de la geografia mundial com Buenos Aires (Argentina), San Francisco (Estats Units), Montevideo (Uruguai) i Tel Aviv (Israel).

La companyia, finalment, va néixer l’any 2011 i està especialitzada en la fabricació de satèl·lits a l’espai que capturen imatges en alta resolució de la superfície de la terra


Comentaris

envia el comentari