IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un empresari català alerta que el boicot als productes catalans l’està arruïnant

L'empresari explica que ha notat un descens de la venda dels seus productes a Espanya

L'empresa es troba en la llista dels set millors patés de la Guia Repsol
L'empresa es troba en la llista dels set millors patés de la Guia Repsol | Cedida

Un petit empresari català, que regenta una empresa familiar i artesana dedicada a l'elaboració d'olivades gurmet, ha dirigit una carta als seus proveïdors i clients per evitar que les seves vendes a Espanya continuïn baixant, com a conseqüència d'un cert rebuig sorgit pel conflicte independentista a Catalunya. L'empresari, que vol romandre a l'anonimat, ha escrit una carta publicada pel diari 'El Confidencial', on assegura que «tenen el millor producte de la seva gamma a Europa i s'estan morint perquè no els compren».

A la carta que R.R. ha enviat com a petició d'auxili, relata com la compra de les seves elaboracions en els establiments de la resta d'Espanya s'ha anat reduint. Tot i que evita parlar obertament sobre un boicot actiu cap als productes catalans, sí que diu que hi ha un cansament i rebuig cap a Catalunya i allò català. Uns fets que, en paraules de l'empresari, són injustos perquè estan impulsats per polítics irresponsables, fanàtics i il·legítims, que ell considera aliens a les causes empresarials.


 

R.R. lamenta que des de la petita empresa no obtenen cap ajuda o compensació per part de l'actual Govern, ni disposem de recursos suficients per suportar aquesta situació, ja que no és com el cas d'altres empreses com Banc Sabadell, La Caixa, Oryzon, Eurona, Proclinic, etc.
Per finalitzar la carta, recorda als seus clients i proveïdors l'èxit de la seva empresa a través dels premis obtinguts, i el reconeixement dels seus productes, així com la seva gran trajectòria per encoratjar-los a què se solidaritzin amb la seva causa i l'ajudin en la promoció dels seus productes.


Comentaris

envia el comentari