Enderroquen Mi Gitana, la casa d'Isabel Pantoja i Julián Muñoz a Marbella

La cantant està passant per un moment dur, tant a la seva vida personal com professional

La casa on van viure Isabel Pantoja i Julián Muñoz ha estat enderrocada | Telecinco

Mi Gitana, el luxós xalet en què Isabel Pantoja i Julián Muñoz van viure a Marbella, ja és història. La que es va convertir en la casa de l'artista i l'exalcalde de Marbella ha estat enderrocada pel seu actual propietari. La cantant va vendre la finca a un empresari britànic el març de 2015 per 2,2 milions d'euros, i vol construir en el mateix terreny dos habitatges familiars que es posaran en venda.

'Sálvame' ha mostrat les imatges de la demolició. La casa tenia tot tipus de luxes com un piano, una piscina i fins i tot un estudi de gravació. «Tot em semblava exagerat, com l'estudi de gravació quan ella ja tenia la seva casa discogràfica. Ell la va convèncer i ella es va deixar convèncer. Tenia una decoració molt recarregada. M'agradava més la de la Moraleja que Mi Gitana», ha explicat Chelo García-Cortès, abans d'afegir que no volia exculpar la cantant.

Per la seva banda, Mila Ximénez també ha atacat Isabel Pantoja fent una metàfora sobre la runa de Mi Gitana i la vida de la intèrpret que, segons la col·laboradora de 'Sálvame', ha deixat de banda les seves amigues i a la seva representant, María Navarrol. I és que els problemes segueixen sense donar treva a Isabel Pantoja, que a més de veure com els seus concerts no estan tenint l'èxit que esperava o com els seus deutes amb Hisenda l'han obligat a haver de posar a la venda el seu pis de Sevilla, ara veu com el que va ser el seu palau a Marbella ha quedat convertit en un no-res.

Les màquines excavadores recullen la runa de Mi Gitana. | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari