Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué al jutjat de Barcelona amb cara d'empipat.

L'engany de Piqué amb Shakira que capgira absolutament les coses: 3 anys d'infidelitat

Clara Chía i Piqué podrien haver-se conegut a la Copa Davis de 2019

Shakira i Piqué ja han ratificat l'acord de separació als jutjats de Barcelona. Amb això aclarit, ja no serà necessari que es vegin les cares mai més. Si tot segueix tal com està previst, la colombiana viatjarà a Miami amb els seus fills i la seva família, el proper set de gener.

D'aquesta manera la Shakira abandonarà per sempre Espanya i serà el català qui acudeixi una vegada al mes per estar amb els petits. Piqué va decidir que no volia ser un pare absent, i passarà deu dies cada vegada amb Milan i Sasha. Durant aquests períodes haurà de buscar-se un hotel o una casa llogada.

Obligacions a banda, passar temps amb Chía

A banda dels fills i les obligacions laborals, tant a Cosmos com amb el club de futbol d'Andorra, la resta de temps, Piqué podrà gaudir del seu amor amb Clara Chía. Ella ha estat la persona que li ha tornat la il·lusió i li ha donat suport en els moments més durs de la seva vida. Probablement, ara estarà molt més tranquils, allunyats del focus mediàtic.

Foto de Shakira i Gerard Piqué.
Gerard Piqué i Shakira | Getty Images

L'exjugador culer va conèixer a Chia quan encara mantenia una relació amb Shakira. Tots dos es van veure en un conegut local de la zona alta de Barcelona, on ella treballava posant copes per treure's uns diners extres. Chia és íntima amiga de la xicota de Riqui Puig, el millor amic de Piqué en l'època que van coincidir al Barça. Tanmateix, diversos mitjans de comunicació han canviat per complet aquesta informació.

Piqué va conèixer Clara Chía el 2019 en la Copa Davis

El paparazzi i enemic de Piqué, Jordi Martín, va confessar a un programa internacional la veritat de la relació. Segons explica, Piqué li va comunicar a Shakira que ja no estava il·lusionat al gener, just després dels dies nadalencs. Tanmateix, la família va viatjar per complet a Orlando, i en aquests moments, el futbolista ja es veia amb Chía des de feia un any, assegura.

No obstant això, el programa de Telecinco 'Ya es mediodía' va desmentir el paparazzi, i va afegir dos anys més a la relació. La primera vegada que es van veure va ser en 2019 quan Piqué era un dels promotors de la primera edició de la Copa Davis. A causa dels seus compromisos professionals, Shakira no va poder assistir, així que Piqué va anar sol, tot i que va estar molt ben acompanyat.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué i Clara Chía | Twitter

El mateix programa afirma que Piqué i Clara, en aquell moment de vint anys, van passar una nit junts en un hotel de Madrid. No és la primera vegada que es parla de les infidelitats de l'esportista a la cantant. En el cas que aquestes informacions fossin certes, el ja exfutbolista haurà estat infidel a l'artista i aquesta seria una relació que ha estat amagada durant tres anys.