Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Supervivientes'.

L'engany en els vots de 'Supervivientes 2023' que assenyala els dos favorits

'Supervivientes 2023' ha estat posat en dubte per part del públic i per una col·laboradora de Telecinco

'Supervivientes 2023' està vivint una edició plena de situacions conflictives que estan donant una gran audiència, com seria l'expulsió disciplinària de Yaiza. Però, a més i com sol passar cada any, ha estat acusat de dur a terme trampes.

'Supervivientes' ha comprovat que aquests últims dies una col·laboradora de Telecinco ho ha posat en perill. Ho ha fet en destapar una suposada infracció que s'està cometent respecte als vots i que esquitxa dos favorits del públic. Una denúncia pública que ha estat afirmada per molts seguidors a les xarxes socials.

'Supervivents 2023' i les seves acusacions de frau

El reality de supervivència de Telecinco ha viscut unes últimes gales molt intenses i controvertides. Primer, per l'inesperat comportament d'Asraf i segon, per sortir a la llum un pacte secret entre Manuel Cortés i Raquel Arias. I, per si no n'hi hagués prou, ara se l'acusa d'engany sobre el sistema de votació, que és gratuït a través d'una app.

Imatge d'una captura del programa 'Supervivientes' amb els concursants
'Supervivientes 2023' permet votar pels concursants de forma gratuïta. | Mediaset

'Supervivientes' ha vist que qui ha destapat públicament el suposat frau no és altra que Amor Romeira, col·laboradora de 'Fiesta'. Ho ha fet publicant el tuit següent al seu compte de Twitter: «A veure, algú sap com funciona això dels boots?».

«M'han enviat unes proves que els seguidors de Diego han fet una trampa per votar 200 vegades una sola persona. El que és legal és un vot per persona. Què en sabeu?».

'Supervivientes 2023' ha vist esclatar l'escàndol

La direcció del concurs, ha vist que les paraules d'Amor han provocat un autèntic enrenou a les xarxes. Tant és així que hi ha molts seguidors del programa que han aprofitat per deixar clar que hi ha un engany. N'hi ha perquè consideren que, com ella ha explicat, hi ha fans de diversos concursants que fan trampes a l'hora de votar.

Encara més, 'Supervivientes 2023' ha comprovat que molts d'aquests espectadors han assenyalat, sobretot, els fans de dos dels favorits del reality: Adara i Asraf.

Foto d'Adara Molinero plorant amb Asraf Beno a 'Supervivientes'.
Els fans d'Adara i Asraf, acusats de fer trampes. | Mediaset

'Supervivientes 2023' ha rebut així una dura acusació d'engany a les votacions que, segons aquests internautes, afavoririen el xicot d'Isa Pantoja i a Adara Molinero. Això sí, altres espectadors no ho consideren un frau, perquè creuen que aquests boots els fan servir els fans de tots els concursants. Sigui com sigui, el cert és que la polèmica està servida.