L’enrabiada de Mila Ximénez amb Terelu arran l’operació estètica

La col·laboradora va confessar sentir-se totalment defraudada per la sorprenent decisió de la seva companya
Mila Ximénez va dir que se sentia decebuda amb Terelu Campos | Telecinco
 

La polèmica torna a colpir el programa ‘Sálvame’ tan sols una setmana després que es fes públic que Terelu Campos tenia intenció de tornar a passar per quiròfan. El que més va sorprendre els seus companys, però, és que la col·laboradora de Telecinco hagués decidit sotmetre’s a una operació de caire estètic.

 

Així les coses, després que Carmen Borrego anunciés que volia treure’s la papada i arreglar-se les parpelles, cridava especialment l’atenció que la seva germana gran prengués una determinació semblant, tenint en compte que fa pocs mesos va explicar que es volia dur a terme una mastectomia després que el càncer de mama que patia tornés a revifar.

 

Mila Ximénez se sent molt «decebuda»

Quan la notícia va saltar a ‘Sálvame’, va esdevenir una autèntica bomba, i una de les persones que més afectades van resultar va ser Mila Ximénez, que va arribar a declarar que la seva amiga l’havia decebut profundament. A més, va negar tenir coneixement sobre què es pensava fer la filla de Maria Teresa Campos, fet que encara la va molestar més.

 

En aquest sentit, Mila va declarar que «no sé què és el que s’ha fet, però jo la vaig a veure el dimecres, i l’esperaré a la sortida», en el marc d’una tertúlia que es va iniciar sobre el canvi radical que al que pretenia sotmetre’s Terelu. Amb tot, després va rectificar i va dir que no se sentia dolguda, sinó sorpresa, pel fet que la protagonista de la història no s’hagués dignat a informar-la. 

 

Terelu Campos i Mila Ximénez | Instagram
 

Les xarxes ja s’han fet ressò del canvi d’imatge de Terelu

«No entenc per què s’ha fet això i no m’ho ha dit», es queixava Ximénez, que va matisar que probablement Terelu no havia dit res perquè tenia por de les possibles reaccions tant del públic com dels seus seguidors, afegint que «té por que la gent es reboti amb ella». I, coneixent la seva situació, no és d’estranyar, ja que una persona no es pot realitzar aquest tipus d’intervencions si pateix càncer i es troba en ple tractament o en procés de recuperació.

 

Però sembla que això no li importa a la filla de Maria Teresa Campos, que fa un parell de dies sorprenia a tots apareixent amb els cabells tallats ben curts, i amb una imatge que li dona un toc molt interessant i juvenil.

 

Evidentment, la decisió de Terelu no ha estat ben acceptat per tothom i ahir Twitter anava ple de comentaris contra la col·laboradora, en considerar que és un error anteposar una operació estètica a la salut i benestar personals.