Enrique Iglesias i Anna Kournikova, pares dels bessons als qui haurien ficat Nicholas i Lucy

Aquest seria el motiu de la polèmica absència a la boda de la seva germana Ana Boyer

Imagen de la pareja
Imatge de la parella | cedida

Enrique Iglesias i Anna Kournikiva han estat pares per primera vegada després de molts anys de relació. Durant tot aquest temps en què han compartit el seu dia a dia, s'havia parlat en més d'una ocasió de la ruptura entre el cantant i l'ex tenista, però sembla que els setze anys que han estat junts els fa estar més units que mai. Sobretot ara que es van convertir en pares de dos bessons, el passat cap de setmana.

L'absència a la boda de la seva germana va fer saltar les alarmes

Un nen a qui han anomenat Nicholas i una nena a qui haurien ficat el nom de Lucy, segons ha revelat el portal TMZ. Una boníssima notícia que ve després de la popular i comentada absència de la parella a la boda de la seva germana Ana Boyer i el també tenista Fernando Verdasco.

D'aquesta manera, apunten que aquest seria el motiu pel qual el cantant no va acudir a la boda de la seva germana, amb qui té una gran relació, deixant de costat qualsevol confrontament especulat. La boda es va celebrar a l'illa de Mustique, el passat 7 de desembre.

Encara que s'han deixat veure pocs cops durant aquests anys, l'última aparició que es recorda va ser el novembre de 2016, la seva relació fraternal no estaria passant per cap crisi i l'absència del cantant estaria més que justificada a raó de la boníssima notícia. Així doncs, no resulta estrany que no hagi transcendit la notícia que Kournikova hagi donat a llum ara perquè des de fa mesos no s'ha sabut res d'ella.

La seva última aparició es va produir quan Iglesias va fer el seu últim concert a Espanya, al juliol de l'any passat. Des d'aleshores, la tenista no ha aparegut a l'escena pública. Per aquest motiu, no hi ha imatges del seu estat de bona esperança. La parella es va conèixer a la gravació del vídeo musical 'Escape' el 2001 i, a partir d'aquell moment, van començar a gaudir de la seva vida allunyada dels mitjans, en la mesura del possible, en una tranquil·la illa privada de Miami Beach.


Comentaris

envia el comentari